search
Winter Vol Liefde: jager Guido ziet het wel voor zich, prooi Margreet is nog niet op haar gemak
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: jager Guido ziet het wel voor zich, prooi Margreet is nog niet op haar gemak

Winter vol Liefde-deelnemer Guido lijkt dol op Margreet, maar zij is totaal niet op haar gemak.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Winter vol Liefde-deelnemer Guido heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie Zweeds Lapland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Guido woont onder bare winterse omstandigheden en ietwat primitief in het uiterste noorden van Zweden, in Zweeds Lapland. Hij is 43 en werkt in Zweden zeven maanden per jaar als gids en vijf maanden per jaar als leraar. "Leraar in alle vakken" naar eigen zeggen.

Voor de liefde


Guido is ooit voor de liefde naar Zweden verhuisd en is inmiddels al weer enige tijd vrijgezel en inmiddels klaar om iets nieuws te beginnen. Guido is groot liefhebber van de natuur en de wildernis en is op zoek naar een vrouw die daar ook in gedijt. Hij wil: "Geen fluwelen handschoentjes, maar een aanpakker en een doordouwer met de nodige dosis humor".

De eerste kandidaat die bij Guido langskomt is Margreet. Guido is helemaal haar type en ze houdt van de frisse lucht, wel maakt ze zich wat zorgen of zij haar 13-jarige zoon niet gaat missen. Ze is nog nooit langer dan twee dagen zonder hem geweest... Oei, gaat zij dat wel redden hier in de winterse en wat barbaarse omstandigheden? Als Guido haar trots vertelt dat zij haar behoefte mag doen op de wat Spartaanse poepdoos zien we de mooie Hoornse toch even terugdeinzen.

Zoontje


Terwijl Guido de camera vertelt dat de anderen wel afgebeld kunnen worden, lijkt Margreet zich juist steeds onprettiger te gaan voelen. Na een naar nachtje waarin zij amper heeft kunnen slapen en flink heeft overgegeven, wordt zij tijdens de 'vistrip' wat emotioneel. Terwijl zij daar met Guido op het ijs ligt, merkt zij al dat zij haar zoontje erg mist en lijken haar twijfels over een verblijf in Zweden alleen maar groter te worden.



Guido en Margreet lijken elkaar echt wel leuk te vinden. Ok, Guido jaagt op dieren en voert dierenliefhebber Margreet voortdurend zelf afgeschoten elandvlees, struisvogelbotten en dierenharten, maar toch lijkt Margreet daar wel doorheen te kunnen kijken. Guido vreest dat Margreet wellicht toch wat fluwelen handschoentjes heeft, maar is best bereid daar wat in te investeren.

Match??


We zullen even moeten afwachten of dit een 'match' gaat zijn, hoewel onze eerste vermoedens zijn dat dit leuke duo het niet met elkaar gaat redden.

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen