search
Winter Vol Liefde: 'Heidi op zoek naar haar Peter'

Winter Vol Liefde: 'Heidi op zoek naar haar Peter'

De Nederlandse Heidi woont al een hele tijd in Tirol en is nu op zoek naar een leuke man via 'Winter Vol Liefde'.

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Edith heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om haar op te komen zoeken in haar Bed & Breakfast in het Oostenrijkse Tirol. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Edith is 51 jaar en inmiddels alweer 7 jaar vrijgezel. Ze woont samen met haar 14-jarige zoon Mats en werkt tussen de 18 en 20 uur per dag in de B&B. Het wordt wel weer eens tijd voor een leuke man in huis. "Ik ben een soort Heidi, op zoek naar een Peter" aldus de goedgemutste Edith.

Nederlandse mannen


Oostenrijkse mannen zijn volgens haar helaas te gesloten en traditioneel en zij zoekt daarom nu naar een leuke Nederlandse man. De eerste man die bij Edith arriveert is de Bourgondische en Limburgse Bart. Hij is eigenaar van een bouwbedrijf en "groot liefhebber van flauwekul". Aangezien ook Edith wel van een grapje houdt, zo dit wel eens kunnen 'matchen'.

Bart en zijn blauwe bril weten Edith in eerste instantie wel te bekoren. Ook zoon Mats lijkt bij de eerste ontmoeting onder de indruk van Bart. Of er een vonkje gaat komen, weet Edith nog niet, maar ze gaat er wel naar op zoek. De olijke Bart is er wel al over uit: "het programma kan worden gestopt want Edith en ik gaan trouwen."

Een huwelijk? Gaat daar echt iets van komen? Dat valt allemaal nog maar te bezien. Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen