search
Buitengewoon succes voor seizoen 2 van Prime Video's populairste serie van het jaar
Series / Nieuws

Buitengewoon succes voor seizoen 2 van Prime Video's populairste serie van het jaar

Seizoen 1 was al een hit maar het tweede seizoen gaat daar dik aan voorbij.

Sommige streamingdiensten hebben echt van die uitschieters als het om kijkcijfers gaat. Denk aan Stranger Things op Netflix, Yellowstone op SkyShowtime en voor Prime Video blijkt dat de actieserie Reacher te zijn.

Het tweede seizoen van Reacher is nog maar een paar dagen oud en wist snel de harten van het publiek te veroveren. De eerste drie afleveringen overtroffen zelf het totale kijkersaantal van het eerste seizoen met maar liefst 50% in de eerste drie dagen op Prime Video

Snelle stijger naar de top


Reacher is nu de nummer 1-titel van het jaar voor Prime Video wat betreft totale kijkers, zowel voor series als films. Momenteel is de serie beschikbaar in meer dan 180 landen.

Het succes van Reacher kan mogelijk nog groter zijn. De huidige cijfers laten zien dat deze mijlpaal voor Prime Video alleen al in Amerika is behaald. Het geeft geen verdere indicatie over hoe goed de serie het over de hele wereld doet.

Actie en thriller scoren


Het debuut van seizoen twee van Reacher is ook het grootste openingsweekend voor iedere serie die ze hebben gehad sinds Lord of the Rings: The Rings of Power. De combinatie van spionage, thriller en actie blijkt momenteel sowieso goed te werken, daar The Night Agent van concurrent Netflix ook enorm goed weet te scoren.



Kijk elke week een nieuwe aflevering van Reacher op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen