search
Winter Vol Liefde: sympathieke Marco en zweverige Tineke zetten eerste stapjes in liefdesavontuur

Winter Vol Liefde: sympathieke Marco en zweverige Tineke zetten eerste stapjes in liefdesavontuur

Winter Vol Liefde: hoteleigenaar Marco en kandidate Tineke zetten hun eerste stapjes.

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Marco heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in zijn boetiekhotel in Noorwegen. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Marco is 55 jaar en runde tot 3 jaar geleden een zelf uit de grond gestampt boetiekhotel in Noorwegen. Nu staat hij zelf aan het roer nadat zijn vrouw 3 jaar geleden is overleden. Marco is dol op de rust in Noorwegen, maar heeft soms ook last van de "oorverdovende stilte" en is er zo langzamerhand aan toe om weer een vrouw toe te laten in zijn leven.

Tineke


De eerste kandidate is de sociaal-pedagogisch medewerkster Tineke. Als Tineke aankomt, zien we haar een lange knuffel geven aan Marco. Hebben we onze nieuwe energetische knuffel-Walter uit het laatste seizoen van B&B Vol Liefde hier te pakken? Tineke is bijzonder positief maar is ook wat 'zweverig' en chaotisch. Ze had natuurlijk het vliegtuig kunnen pakken naar Noorwegen, maar koos met "haar groene hart" principieel voor de bus en was daarmee maar liefst twee dagen langer onderweg dan noodzakelijk.

Tineke houdt ervan wat diepere gesprekken te hebben en als zij met het alle werknemers van het boetiekhotel aan tafel zit, spreekt zij de typische hulpverleners-zin "wat fijn dat dit een gesprek mag zijn aan deze tafel" uit.

Mogelijkheden


Marco is een zeer sympathieke en empathische man die prima met Tineke overweg lijkt te kunnen. De twee halen in ieder geval veel goede energie bij elkaar naar boven en zijn delen veel langdurige knuffels. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe dit verder gaat.

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen