search
Wat een blamage! De spin-offs van deze hitseries waren een totale mislukking
Series / Featured

Wat een blamage! De spin-offs van deze hitseries waren een totale mislukking

Het leek een goed idee, maar deze spin-offs werden bruut gecanceld!

Er zijn van die series die jaren later nog steeds kijkers trekken. Dit kan niet gezegd worden van de spin-offs, bij sommigen ging de stekker er al uit nog voor het eerste seizoen erop zat.

We hebben het over de spin-offs van That 70s Show, How I met Your Mother en Supernatural. Dit zijn stuk voor stuk iconische series, maar hun spin-offs zijn in de vergetelheid beland.

Einde oefening


That 80s Show werd uitgezonden in 2002 en was technisch gesproken geen spin-off: het verhaal speelde zich af in San Diego te Californië en er was geen connectie met de oorspronkelijke serie. De makers waren echter vrijwel dezelfden als die van That 70s Show. Jammer genoeg was het publiek niet gecharmeerd, en de serie eindigde nog voor het seizoen ten einde was. Als je wilt weten of het echt zo erg was dan kun je hier kijken.

How I Met Your Father liep twee seizoenen (2022 - 2023) waarbij de makers het verhaal wilden vertellen vanuit het gezichtspunt van de moeder die vertelt hoe ze haar man ontmoette. De kijkcijfers waren echter lang niet zo hoog als die van de voorganger dus was het einde oefening.

Grootste teleurstelling


De Supernatural-prequelsere The Winchesters is misschien wel de grootste teleurstelling van dit drietal. Supernatual liep maar liefst vijftien seizoenen (2005 -2020).



Het verhaal van de ouders van Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) verkennen is natuurlijk een goed idee voor een serie. Het verhaal bleef echter aan het oppervlak hangen waardoor het bij een seizoen bleef.

Waar te zien?


Zowel Supernatural als The Winchesters kun je bekijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen