search
Kate Winslet als heerlijk foute Europese leider in de satirische HBO Max-serie 'The Regime'
Series / Trailer

Kate Winslet als heerlijk foute Europese leider in de satirische HBO Max-serie 'The Regime'

De Oscarwinnares speelt de autoritaire Kanselier die haar land bijeen moet zien te houden.

Stephen Frears (The Queen) en Jessica Hobbs (The Crown) regisseren deze nieuwe miniserie die binnenkort op HBO Max te zien zal zijn. We zien Kate Winslet als De Kanselier in een niet bij name genoemd Centraal-Europees land.

In de trailer van The Regime zien we een aantal verdachte uniformen voorbijkomen, tevens zien we De Kanselier met een Oostenrijks aandoend kapsel. Winslet is op dreef als de autoritaire regeerder die vooral in haar eigen mythe gelooft.

Niet zo stabiel


Het land dat ze regeert is echter bij lange na niet stabiel. Zo heeft het gevangen nemen van de oppositieleider (Hugh Grant) voor de nodige onrust gezorgd. Gelukkig is daar de trouwe soldaat (Matthias Schoenaerts) die De Kanselier heeft gerecruteerd, van hem kan ze tenminste op aan.

Verder laten de VS het er natuurlijk niet bij zitten. De Amerikaanse minister (Martha Plimpton) doet er alles aan om de belangen van de VS veilig te stellen.

Overige rollen


The Regime is in Oostenrijk en in het VK gefilmd. Overige rollen worden onder andere gespeeld door Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Rory Keenan en David Bamber. Naast de hoofdrol is Winslet ook als producent betrokken bij deze zesdelige miniserie, die vanaf 3 maart 2024 op HBO Max te zien is.



The Regime is vanaf 3 maart te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen