search
Sydney Sweeney over seizoen 3 van 'Euphoria': "Het was gewoon zo'n schok"
Series / Nieuws

Sydney Sweeney over seizoen 3 van 'Euphoria': "Het was gewoon zo'n schok"

Sydney Sweeney over het derde seizoen van Euphoria en het overlijden van Angus Cloud.

De jonge en getalenteerde Sydney Sweeney is druk bezig met de pre-productie van haar nieuwe film van Ron Howard, Eden. Ze is nog heel jong, maar al erg succesvol en achteraf gezien had ze heel wat dingen anders gedaan.

Over succes in Hollywood zegt de actrice: "Er is geen handboek, er is geen juiste manier." Sweeney heeft in ieder geval de juiste manier voor haar gevonden… of toch niet?

Heel anders


Achteraf gezien had ze meer moeten genieten van haar kinderjaren. Ze zegt: "Ik ben heel snel volwassen geworden." Dat komt mede doordat haar lichaam geïdealiseerd wordt. Tijdens haar GLAMOUR Unfiltered videoshoot zei ze: "De grootste misvatting over mij is dat ik een domme blondine ben met grote tieten."

Ook haar rol in Euphoria heeft ervoor gezorgd dat ze snel op moest groeien en snel moest leren om te gaan met de press. Bovendien heeft de hele cast het nu moeilijk met het vroegtijdig overlijden van co-star Angus Cloud.

Shock


Cloud stierf op 25-jarige leeftijd aan een overdosis drugs en dit kwam hard aan bij de cast en crew van Euphoria. Volgens Sweeney was ze met al haar co-stars aan het huilen aan de telefoon, "omdat het zo’n shock was". Ondanks het overlijden van Cloud, zal Euphoria in 2025 terugkomen voor een derde seizoen.

Bekijk op instagram


De opnames zullen in 2024 beginnen en hoewel Sweeney er naar uitkijkt om weer in de rol van Cassie te duiken, zal het wel lastig voor haar zijn om terug te keren zonder Cloud

Te streamen op HBO Max


Stream Euphoria op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen