search
Zo bruut wordt de volgende Marvel-serie op Disney+: "Een crimineel en moordenaar"
Series / Nieuws

Zo bruut wordt de volgende Marvel-serie op Disney+: "Een crimineel en moordenaar"

Over een paar weken verschijnt de Marvel-serie Echo, de eerste MCU-serie in 2024 op Disney+.

Ondanks dat er maar een film in de bioscoop verschijnt, is Marvel Studios volgend jaar zeker aanwezig. Het jaar wordt zelfs afgetrapt met een miniserie over het personage Echo, dat je eerder zag in Hawkeye.

De serie belooft stevig te worden, aangezien deze een TV-MA rating heeft gekregen en dit komt neer op een leeftijdsclassificatie van 16 jaar en ouder. Producent Sydney Freeland sprak over de Marvel-serie met Entertainment Weekly.

Crimineel en moordenaar


"Omdat we te maken hebben met een verhaal dat zich meer op straatniveau afspeelt, is het iets meer gefundeerd en iets meer diepgeworteld. We leunen op de TV-MA leeftijdsclassificatie," aldus Freeland.

Naarmate we vorderden in de productie, kreeg ik de kans om te zeggen: ‘Oké, wat als deze man met zijn hoofd op tafel wordt geslagen en zelfs een paar tanden verliest?’" gaat ze verder. "Dat is het personage en dat is de wereld: ze is een crimineel en ze is een slechterik, ze vermoordt mensen. En het antwoord was: 'Ja, laten we het proberen!'"

9 januari


Ze sluit af met: "Ik ben zo opgewonden dat mensen zien wat ze kan doen. Ja, we hebben vechtscènes, maar een van de dingen waar ik het meest trots op ben in deze serie is hoe emotioneel het is. Alaqua is gewoon het kloppende hart van deze serie."



Lees ook de eerste reacties op Echo. Op 9 januari zetten Marvel Studios en Disney+ alle vijf afleveringen van de miniserie online.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen