search
Een van de beste series is 'Silo' uit 2021 en deze krijgt nu goed nieuws
Series / Nieuws

Een van de beste series is 'Silo' uit 2021 en deze krijgt nu goed nieuws

De stakingen zorgden voor heel wat problemen bij Silo, maar nu is er eindelijk weer goed nieuws.

Silo is gebaseerd op de boeken van Hugh Howey en vertelt het verhaal van ingenieur Juliette (Rebecca Ferguson). Het eerste seizoen van de serie werd in 2021 heel goed ontvangen door kijkers en critici en was binnen de kortste keren de nummer één serie van Apple+.

Het is dan ook geen verrassing dat het tweede seizoen meteen werd aangekondigd. Het was wel een verrassing dat het productieteam een maand na het in première gaan van seizoen 1 al kon beginnen met filmen.

Problemen


Helaas zorgden de SAG-AFTRA-stakingen ervoor dat de productie stilgelegd moest worden. Er is nu gelukkig wel goed nieuws: de stakingen zijn voorbij en dit betekent dat de cast en crew van Silo weer aan het werk zijn.

Ondanks dat het team weer volop bezig is, zal het filmen nog enkele maanden duren. Dit betekent dat seizoen 2 pas in 2025 te zien zal zijn.

Seizoen 2


Het eerste seizoen ging over de wereld in een dystopische silo die iedereen beschermt tegen het giftige leven van buitenaf. Juliette probeert de geheimen van de silo en de buitenwereld bloot te leggen.

Bekijk op instagram


Als de serie de boeken van Howey blijft volgen, zal seizoen 2 verdergaan waar seizoen 1 is gestopt.

Te streamen op Apple+


Stream Silo op Apple+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen