search
Deze ijzersterke film op Netflix grijpt de kijkers bij hun strot
Films / Nieuws

Deze ijzersterke film op Netflix grijpt de kijkers bij hun strot

De klassieker Good Will Hunting met Matt Damon en Ben Affleck staat nu hoog in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 heeft op de eerste twee plaatsen erg vermakelijke films staan, maar wil je een echt goede film kijken, dan moet je toch echt de huidige nummer drie in de lijst aanzetten: Good Will Hunting.

Regisseur Gus van Sant regisseerde Good Will Hunting met het met een Oscar bekroonde scenario van Matt Damon en Ben Affleck in zijn hand. De laatste twee spelen ook de belangrijkste rollen in de film, samen met uitblinker en wijlen Robin Williams.

Good Will Hunting


Will Hunting is een schoonmaker op een school, een enorme vechtersbaas en altijd op zoek naar problemen. Maar dan blijkt hij een uitzonderlijk talent te hebben voor wiskunde, en een leraar zet alles op alles om hem en zijn gave te helpen.

Will blijft echter Will en komt al snel in de problemen met zijn omgeving, en zichzelf. Psycholoog Sean McGuire probeert Will hierbij te ondersteunen. En dan is er ook nog Skylar die verliefd is op Will.

Op Netflix


De film heeft op alle sites enorme scores en alleen daarom is Good Will Hunting al een enorme aanrader. Je vindt de film nu op Netflix, met een speelduur van 126 minuten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen