search
Dominante Netflix-hit van koppositie Netflix Top 10 afgetikt
Films / Nieuws

Dominante Netflix-hit van koppositie Netflix Top 10 afgetikt

Al een kleine twee weken stond Leave the World Behind bovenaan de Netflix Top 10.

De koppositie van de Netflix Top 10 met films was sinds 8 december in handen van de succesvolle Netflix Original Leave the World Behind. Sinds gisteren is die koppositie echter overgenomen door een bekende actiethriller.

Gisteren schreven we al over de film Operation Kandahar met onder meer Gerard Butler. Die film kwam binnen op de tweede plaats, maar heeft nu de koppositie overgenomen van de prima ontvangen Netflix Original.

Dominant


Dat een film een kleine twee weken bovenaan de Top 10 staat is opmerkelijk, aangezien veel films binnen één of twee dagen weer afstand nemen van de koppositie. Overigens lijkt de actiethriller Operation Kandahar maar kort bovenaan te kunnen staan.

Netflix heeft namelijk vandaag Maestro van en met Bradley Cooper online gezet en overmorgen debuteert Rebel Moon - Part One: A Child of Fire van regisseur Zack Snyder op de streamer.

Leave the World Behind


Leave the World Behind van regisseur Sam Esmail en met Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la en Kevin Bacon is een opvallende wat betreft de ontvangst. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op 76 procent, maar de publieksscore noteert een erg matige 34 procent.Op de IMDb staat de score van Leave the World Behind op een 6,5/10 na 89K stemmen. Dit aantal stemmen verraadt dat de film in ieder geval vaak wordt bekeken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen