search
'NCIS' onthult hoe er wordt omgegaan met de dood van acteur David McCallum
Series / Nieuws

'NCIS' onthult hoe er wordt omgegaan met de dood van acteur David McCallum

In seizoen 21 wordt op een bijzondere manier aandacht besteed aan Dr. Donald "Ducky" Mallard.

In september van dit jaar overleed de acteur David McCallum. Het nieuwe seizoen van NCIS begint in de VS op 19 februari 2024, en aflevering 2 is gewijd aan de geliefde Ducky.

In een verklaring benadrukten de showrunners Steven D. Binder en David North hoe belangrijk het is om een acteur van McCallums kaliber de eer te geven die hem toekomt. De aflevering in kwestie is geschreven door Brian Dietzen (oftewel Jimmy Palmer in de serie) en uitvoerend producent Scott Williams.

Droevig nieuws


Het team krijgt in deze aflevering het droevige nieuws van Ducky's overlijden te verwerken. Uiteraard zullen de nodige herinneringen opgehaald worden aan de vriendelijke, scherpzinnige en ook ietwat mysterieuze patholoog die hij was.

De makers hebben echter nog een verrassing voor de kijkers in petto. "Ook al is Ducky er niet meer, hij zal toch meehelpen aan het oplossen van een laatste misdrijf. Het wordt een bijzondere aflevering die je niet wilt missen," aldus de showrunners.

Geliefd


McCallum speelde de rol van Ducky ruim twintig jaar, en was duidelijk minstens zo geliefd bij zijn collega's als bij de fans. Het overlijden van zijn personage in de serie is hiermee een waardige afsluiting van McCallums tijd in NCIS.NCIS kun je streamen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen