search
Het ultieme plan van 'The Big Bang Theory' en 'Community'-fans: een onverwachte crossover

Het ultieme plan van 'The Big Bang Theory' en 'Community'-fans: een onverwachte crossover

Fans van TBBT en Community hebben het beste plan bedacht: een crossover.

Adriennë Koolen
Het lijkt erop alsof The Big Bang Theory alleen nog maar populairder wordt. De iconische serie trok al ongelofelijk veel kijkers toen deze voor het eerst uitkwam in 2007, maar fans hebben nu nog steeds ideeën voor het vervolg van The Big Bang Theory.

Ook de prequel-serie, Young Sheldon, is heel goed ontvangen, maar helaas is seizoen 7 het laatste seizoen van de prequel. Toch zijn fans nog lang niet uitgekeken op hun favoriete cast en personages. Daarom hebben ze nu een idee bedacht voor de tokeomst van de franchise.

Een vette crossover


Op Reddit gaat nu door de subreddit r/thebigbangtheory het idee rond dat er een crossover moet komen van The Big Bang Theory en Community. Het zou grappig zijn om de wetenschappers om te zien gaan met studenten van het beroepsonderwijs.

Fans zijn vooral enthousiast over de interacties tussen Sheldon en Abed. De personages zullen op het begin waarschijnlijk niet goed met elkaar overweg kunnen, maar dat zou de crossover juist zo geweldig maken.

Intelligentie


Sheldon kent meer theorieën dan Abed en is dus academisch slimmer, maar Abed kan zeker een indruk maken op Sheldon. Hij verwijst namelijk met gemak naar allerlei populaire cultuur.Het enige gevaar is dat Sheldon en Abed ruzie kunnen krijgen over de kleine details. Aan de andere kant zou dat natuurlijk ook weer heel grappig kunnen zijn. Een ding is zeker: uiteindelijk zullen de twee het heel goed met elkaar kunnen vinden.

Mogelijk?


Beide series zijn al enkele jaren geleden geëindigd, dus er is eigenlijk geen kans dat deze crossover echt gaat gebeuren. Maar dromen mag natuurlijk altijd!

Stream The Big Bang Theory op HBO Max en Community op Netflix.

Aanbevolen artikelen