search
Spanning stijgt: Nieuwe beelden onthullen drama in 'Young Sheldon' seizoen 7

Spanning stijgt: Nieuwe beelden onthullen drama in 'Young Sheldon' seizoen 7

Nieuwe beelden van 'Young Sheldon' verklappen een hoog gehalte aan drama in het laatste seizoen.

Nina Beerendonk
Nu de stakingen in Hollywood voorbij zijn, kan ook Young Sheldon weer beginnen met filmen. Al een paar weken zijn de opnames voor het laatste seizoen bezig, en daardoor weten we een beetje welke richting het verhaal opgaat.

Als we kijken naar het vorige seizoen, kunnen we zeggen dat dit tot nu toe het minst luchtige was. Er waren voor Sheldon en zijn familieleden veel onderlinge problemen, wat ervoor zorgde dat seizoen 6 een vrij dramatische toon kreeg.

Missy


Een van de grootste verhaallijnen in het vorige seizoen was het rebelleren van Missy. Omdat ze het gevoel had dat de aandacht van haar ouders alleen naar haar broer ging, liep ze eerst weg met haar vriendin Paige. Daarnaast begon ze om te gaan met Tonya, met wie ze alcohol dronk en rookte.

Maar daar kwam verandering in aan het einde van seizoen 6. Toen de tornado over Medford raasde, betekende dat bijna de dood voor Missy en George. Na deze ervaring bood Missy haar excuses aan aan haar vader.

Rechte pad


Nu lijkt het erop dat deze verhaallijn nog meer aandacht krijgt in seizoen 7. Missy-actrice Reagan Revord heeft op haar Instagram een aantal foto's van achter de schermen gedeeld. Op een van de foto's zien we op de achtergrond schermen met beelden van de serie. Hierop zien we dat Missy een gesprek heeft met George en dat ze door een fotoalbum bladert.

Bekijk op instagram


Het lijkt er dus op dat Missy weer op het rechte pad terechtkomt, al blijft ze natuurlijk gewoon een tiener. Bekijk Young Sheldon op HBO Max.

Aanbevolen artikelen