search
Serie liefhebbers opgelet: Dit is de meest bingewaardige serie ooit gemaakt
Series / Nieuws

Serie liefhebbers opgelet: Dit is de meest bingewaardige serie ooit gemaakt

Op zoek naar de perfecte serie om in één keer te kijken? Kijk dan 'Lost'.

Je hoeft je tijdens de kerstvakantie geen minuut te vervelen, want er zijn genoeg series die gebinged kunnen worden. Er is namelijk niets fijner tijdens de koude winterdagen dan lekker op de bank een serie kijken. Maar welke serie is het bingewatchen nou echt waard?

Het eerste seizoen van de serie Lost kwam uit in 2004. De serie liep maar liefst zes seizoenen, tot 2010. De serie volgt de overlevenden van een commerciële vlucht tussen Sydney en Los Angeles, dat op een mysterieus eiland in de Grote Oceaan is neergestord.

Geen toeval


Aangezien niemand ze komt redden, moeten de overlevenden zelf een community zien op te bouwen om in leven te blijven. Alle passagiers hebben hun eigen geheimen, maar ook het eiland zelf verbergt iets. Al snel ontdekken de 48 passagiers dat het niet puur toeval was dat hen op dit eiland bij elkaar bracht.

De serie staat bekend om zijn verrassende plot twists, emotionele momenten en onvergetelijke personages. De verhaallijnen zorgen ervoor dat je niet kunt stoppen met kijken, en dat is wat deze serie zo bingewaardig maakt.

Disney+


Er is gelukkig flink wat te kijken, want de serie bestaat uit 121 afleveringen. Mocht je zin hebben in een tropische sfeer en een hoop mysterie, kijk dan Lost op Disney +.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen