search
Angstvallig stil rond trailer voor seizoen 2 van 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Nieuws

Angstvallig stil rond trailer voor seizoen 2 van 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

In de trailer van Prime Video voor 2024 ontbreekt de grootste serie van de streamer.

Het nieuwe jaar staat op de stoep, en ook Prime Video blikt alvast vooruit. Net zoals andere streamers gaf Prime kijkers met een trailer een voorproefje van wat ons te wachten staat in 2024.

In de trailer zien we veel bekende namen passeren. Zo zien we Reacher, de verfilming van de boeken van Lee Child, en The Boys en Fallout. Een van de grote afwezigen is echter The Rings of Power.

Tolkien


Het eerste seizoen van The Rings of Power kreeg gemengde reacties. Critici waren over het algemeen positief, maar fans van Tolkien zagen dat de serie weinig overeenkomsten had met het werk van de Engelse schrijver.

Toch kijken veel fans uit naar het vervolg van de fantasy-serie. Des te teleurstellender is het ontbreken van de serie in de trailer voor 2024. De trailer is gelukkig niet de definitieve volledige lijst van releases. Er is dus nog hoop dat The Rings of Power volgend jaar uitkomt.

Prime Video


Of het tweede seizoen van The Rings of Power nu wel of niet komt in 2024, het eerste seizoen is natuurlijk gewoon te bekijken op Prime Video

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij nog uit naar seizoen 2 van The Lord of the Rings: The Rings of Power?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen