search
'Cobra Kai'-sterren komen met goed nieuws over seizoen 6
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-sterren komen met goed nieuws over seizoen 6

Ondanks dat het laatste seizoen voor de deur staat, is iedereen blij weer aan de slag te gaan.

Het is een serie die in het bestaan al flinke hindernissen heeft moeten doorstaan. De succesvolle actieserie Cobra Kai moest alle opnames tijdens de stakingen in Hollywood neerleggen, maar daar komt nu verandering in.


Sterren van de serie Xolo Maridueña en Courtney Henggeler weten namelijk te melden dat cast en crew weer helemaal klaar zijn om het werk aan seizoen zes te hervatten. Iedereen heeft het script ontvangen en de opnames gaan komende januari weer van start.

De dojo bleek succesvol


Oorspronkelijk begon de serie op het toenmalige YouTube Red als originele serie en spin-off van de razend populaire The Karate Kid-films uit de jaren 80. YouTube Red werd geen succes en de serie moest noodgedwongen verhuizen naar Netflix.

Bij Netflix wist Cobrai Kai de populariteit rondom de serie naar een hoger niveau te tillen. Het wist op bepaalde momenten zelfs titanen van series als House of the Dragon en The Lord of the Rings: The Rings of Power achter zich te laten.


Een waardig afscheid


Het zesde seizoen van Cobra Kai zal dus het allerlaatste hoofdstuk worden. Maar terwijl de cast en crew zich voorbereiden om het verhaal af te ronden, kunnen fans een gedenkwaardige conclusie verwachten van een saga die het Karate Kid-universum nieuw leven heeft ingeblazen.Kijk alle afleveringen van Cobra Kai op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen