search
Deze serie heeft de meeste woorden per minuut: ruim 176 per minuut
Series / Nieuws

Deze serie heeft de meeste woorden per minuut: ruim 176 per minuut

Deze serie is moeilijk te volgen als je afhankelijk bent van ondertiteling...

Heb je je ooit afgevraagd in welke serie het meeste wordt gepraat? Waarschijnlijk niet, maar we hebben toch het antwoord voor je. WordFinderX heeft hier namelijk een onderzoek naar gedaan, waar overduidelijk één serie uitkwam.

Het blijkt dat de sitcom It's Always Sunny in Philadelphia van alle series de meeste woorden per minuut bevat, namelijk maar liefst 176,2. Dit betekent ook dat dit de moeilijkste serie is om te volgen als je kijkt met ondertiteling.

Meest recente seizoenen


Op de tweede plek staat Brooklyn Nine-Nine met 174,6 woorden per minuut, gevolgd door Gilmore Girls met 167,8. In het onderzoek werden de sites OpenSubtitles, Subdl en TVSubtitles.net gebruikt om de meest recente seizoenen van de series te analyseren.

Hieruit blijkt dat het genre comedy over het algemeen de meeste woorden per minuut bevat. Het gemiddelde aantal woorden per minuut bij comedyseries is 133,6. Ook blijkt dat DC's Legends of Tomorrow de superheldenserie met de meeste woorden is.

Hele onderzoek


Central Park is de koploper op het gebied van animatie, gevolgd door South Park, Bob's Burgers en Bojack Horseman. Bekijk het gehele onderzoek hier zelf.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen