search
Hoofdrolspeler zag deze plotwending in 'Reacher' seizoen 2 totaal niet aankomen
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler zag deze plotwending in 'Reacher' seizoen 2 totaal niet aankomen

Jack Reacher is terug en seizoen 2 brengt nu al een verrassing.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Reacher is ook voor het tweede seizoen weer hoog in de ranglijsten terug te vinden. Aflevering 4 bracht daarnaast een onverwachte verrassing waarvan hoofdrolspeler Alan Ritchson uit zijn dak ging.

We zien namelijk de terugkeer van een oude bekende, die Reacher en zijn team helpt bij hun onderzoek. Het gaat hier om niemand minder dan Oscar Finlay (Malcolm Goodwin).

Omgekeerd


In het eerste seizoen hielp Reacher de hoofdinspecteur van de politie in Margrave om zijn zaak op te lossen. In het nieuwste seizoen is de zaak duidelijk omgekeerd.

Reacher moet zien te achterhalen wie leden van hun oude eenheid aan het vermoorden is. Met dit doel voor ogen werkt hij samen met ex-teamgenoten Frances Neagley (Maria Sten), Karla Dixon (Serinda Swan), en David O'Donnell (Shaun Sipos).

Schreeuwde het uit


Ritchson zelf schreeuwde het naar eigen zeggen uit toen hij het scenario las. Tegen TVLine zei Ritchson hierover het volgende: "Ik kon niet wachten om hem [Malcolm Goodwin] terug te zien. Het voelde helemaal bijzonder aangezien de omstandigheden en het verhaal totaal anders waren. Ook voelde ik de chemie uit seizoen 1 weer".

Bekijk op instagram


Wat dat betreft is de boomlange acteur zeker niet de enige. Reacher is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen