search
Enge monsters en heel wat tijdreizen in trailer voor 'Doctor Who 2024'
Series / Trailer

Enge monsters en heel wat tijdreizen in trailer voor 'Doctor Who 2024'

Russell T. Davies is terug als showrunner en er komt een denderend nieuw seizoen aan.

De eerste vier specials van Doctor Who zijn inmiddels te zien geweest, en worden direct opgevolgd met een snelle teaser voor het nieuwste seizoen.

Davies gaf eerder al aan dat het nieuwste seizoen ook een nieuwe start wordt. Het wordt om die reden dus ook seizoen 1 genoemd.

Uitstekende ontvangst


De specials naar aanleiding van het 60-jarige jubileum van de geliefde scifi-serie zijn uitstekend ontvangen. De kijkers maakten hierin kennis met de Vijftiende Doctor, gespeeld door Ncuti Gatwa.

Gatwa zette een levendige Vijftiende Doctor neer en de nieuwe teaser lijkt dit te bevestigen.

Plot onbekend


De exacte premièredatum van seizoen 14/1 is momenteel niet bekend, wel bericht de BBC dat dit in de loop van mei 2024 zal zijn. Ook over de plot is nog weinig bekend.



De teaser laat echter genoeg monsters zien, tevens zal de Doctor met zijn metgezel Ruby (Millie Gibson) de nodige tijdreizen afleggen. Er zal dus genoeg te beleven zijn in deze iconische scifi-serie.

Waar en wanneer te zien?


De Doctor Who-specials zijn te streamen op Disney+. Seizoen 14, ook wel seizoen 1 genoemd, zal vanaf mei 2024 op BBC One te zien zijn. Het is de bedoeling dat de overige seizoenen van Doctor Who ook op Disney+ zullen verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen