search
Deze 'Peaky Blinders'-spin-off biedt de perfecte terugkeer voor dit fan-favoriete personage
Series / Nieuws

Deze 'Peaky Blinders'-spin-off biedt de perfecte terugkeer voor dit fan-favoriete personage

Het vervolg op de oorspronkelijke serie biedt een perfecte gelegenheid voor een terugkeer.

Tom Hardy's Alfie Solomons was een grappige man en keiharde gangster. Alfie's familie deelde de lakens uit in Boston, wat tegelijkertijd de locatie is van een van de nieuwe Peaky Blinders-spinoffs.

Hoewel de serie zich tientallen jaren na Peaky Blinders afspeelt zou het voor Hardy geen probleem zijn om een oudere Alfie neer te zetten.

Hart van de serie


De Shelby's waren uiteraard het hart van de oorspronkelijke serie. Over de familie Solomons weet je als kijker echter wel dat ze grote spelers zijn in Boston.

Alfie's oom wordt een aantal malen genoemd gedurende de serie, en zijn dood wordt ook ter sprake gebracht. Charlie Solomons verschijnt dus nooit fysiek maar heeft toch een bepaalde aanwezigheid.

Bruggetje


Een verhaallijn waarin Alfie, na de dood van Charlie, naar Boston afreist is dus realistisch en heeft een natuurlijke connectie met de oorspronkelijke serie. Hardy's terugkeer zou ongetwijfeld met enthousiasme begroet worden door de fans. Hiermee wordt het verhaal van Peaky Blinders op een soepele manier voortgezet.



Kijk Peaky Blinders op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen