search
Winter Vol Liefde: vinden Edith en Bart elkaar op de après-ski?

Winter Vol Liefde: vinden Edith en Bart elkaar op de après-ski?

De Nederlandse Heidi woont al een hele tijd in Tirol en is nu op zoek naar een leuke man via 'Winter Vol Liefde'.

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Edith heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om haar op te komen zoeken in haar Bed & Breakfast in het Oostenrijkse Tirol. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten. Afgelopen donderdag is de laatste aflevering van deze week door RTL4 uitgezonden.

Edith moet het in de eerste vier afleveringen doen met één man, de Bourgondische en Limburgse Bart. Hij is eigenaar van een bouwbedrijf en "groot liefhebber van flauwekul". Aangezien ook Edith wel van een grapje houdt, zou dit wel eens kunnen 'matchen'.

Aflevering 3 en 4


Als Edith gewoon weer aan het werk moet, doet Bart een paar uurtjes mee, maar dan is hij toch echt wel toe aan een ontbijtje en relaxt hij de rest van de dag een beetje in Tirol, terwijl Edith de hele dag huisjes aan het schoonmaken is. Als Edith 's avonds laat thuis komt, oogt ze ietwat teleurgesteld. Bart had toch de hele dag de tijd om iets leuks voor haar (voor) te bereiden? Bart zit echter lekker zelfgenoegzaam op de bank, van enige actie is geen sprake.

Bart verwacht van Edith dat ze die dag erna wat leuks regelt, Edith verwacht het tegenovergestelde. Dat vertellen ze althans aan de camera, richting elkaar zijn ze net even minder duidelijk. Edith realiseert zich de dag erna dat zij toch het initiatief zal moeten nemen en net als we denken dat Edith wel klaar is met de te passieve Bart, is het toch tijd voor 'flauwekul' op één van de vele besneeuwde bergtoppen in de regio. Ze lijken het behoorlijk naar hun zin te hebben terwijl ze elkaar inpeperen in de sneeuw en gaan daarna gezamenlijk behoorlijk los op de plaatselijke après-ski.

Respect


Ook Bart zijn actie om een rondje over het sportveld te rennen, lijkt gewaardeerd te worden. Zowel Edith als de kijker weten op voorhand dat dit een kansloos verhaal wordt. Ok, hij neemt wat binnenbochtjes, maar dat hij überhaupt even weet te versnellen, dwingt zowel bij Edith als in de huiskamer respect af.

Edith blijft ondertussen vinkjes zetten op haar lijstje; stiekemweg lijkt Bart er toch behoorlijk wat te scoren! Welke kant dit op gaat? Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen