search
'Bridgerton' heeft het bronmateriaal redelijk losgelaten: hoe gaat dit mysterie opgelost worden?
Series / Nieuws

'Bridgerton' heeft het bronmateriaal redelijk losgelaten: hoe gaat dit mysterie opgelost worden?

Bridgerton heeft het zichzelf heel lastig gemaakt door het bronmateriaal los te laten. Dat brengt problemen met zich mee.

Elk seizoen staat het liefdesleven van een andere broer of zus van de Bridgerton familie centraal. Komend seizoen is dat de relatie tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington.

Een belangrijke boodschap van de serie is dat je niet hoeft te veranderen om geliefd te worden. Dat gezegd hebbende, de hoofdrolspelers van elk seizoen krijgen altijd een glow-up.

Penelope


Penelope was altijd al prachtig en de serie heeft, anders dan in het boek, haar niet af laten vallen. Ondanks dat had Penelope wel een glow-up nodig, want laten we eerlijk zijn; de gele jurken die haar moeder voor haar kocht, waren niet de beste keuze.

De serie laat het bronmateriaal steeds verder los en in plaats van dat Penelope 29 jaar oud is, woont ze in seizoen 3 nog steeds bij haar moeder. Maar wie kan haar dan helpen met haar eigen stijl?

Genoeg geld


Penelope heeft door Lady Whistledown genoeg geld verdiend om haar eigen jurken te kopen, maar dat zou een heleboel vragen oproepen bij haar moeder en zus.

Bekijk op instagram


Een logische oplossing is dan ook dat ze hulp krijgt van haar nieuwe zakenvrouw en de beste naaister van de stad: Madame Delacroix. Samen kunnen ze ervoor zorgen dat niemand iets vermoedt en Penelope toch de mooiste jurken krijgt.

Te streamen op Netflix


Stream Bridgerton op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen