search
Dit 'Supernatural'-personage verdiende een beter einde
Series / Nieuws

Dit 'Supernatural'-personage verdiende een beter einde

Fans hadden graag een ander einde gezien voor dit personage in 'Supernatural'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nadat een serie na meer dan een decennium tot een einde komt, is het natuurlijk van groot belang dat de finale perfect is. Fans zijn zo aan de personages gehecht geraakt, dat ze op een geschikte manier afscheid willen nemen. Helaas lukte dit bij Supernatural niet helemaal, als het op één personage aankomt.

Toen de finale van Supernatural uitgezonden werd kwam er vooral kritiek op de slechte make-up die de acteurs ouder moest laten lijken. Maar nu fans tijd hebben gehad om de finale te laten bezinken is er nog iets anders waar zij moeite mee hebben.

Advocaat


Veel fans vinden namelijk dat het einde dat de schrijvers aan Sam hebben gegeven helemaal niet bij zijn personage en waar hij vandaan komt past. Vanaf het begin van de serie weten we dat Sam niets liever wil dan advocaat worden. Dat was het doel waar hij naartoe werkte voordat zijn vriendin vermoord werd.

Dat is wanneer alle avonturen begonnen. Maar het was nooit Sams bedoeling om deze levensstijl voor altijd vol te houden. Gek genoeg hebben de schrijvers hem nooit de kans gegeven om aan het jagersleven te ontsnappen.

Rustiger leven


In een van de laatste beelden die we als kijker te zien krijgen, zien we de zoon van Sam met een anti-possession tattoo. Hoewel fans dus graag zouden willen geloven dat Sam een rustiger leven heeft geleid, lijkt dat niet logisch als zijn zoon ook op demonen jaagt.



Gelukkig kun je altijd beslissen om het gewoon bij de eerdere seizoenen te houden. Bekijk Supernatural op HBO Max en Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen