search

Ons nieuws van zondag 24 december 2023

De nieuwe 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix heeft een groot voordeel ten opzichte van de animatieserie
Series / Nieuws

De nieuwe 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix heeft een groot voordeel ten opzichte van de animatieserie

Een remake maken is altijd een uitdaging, maar 'Avatar: The Last Airbender' heeft in ieder geval al een voordeel.

Het is niet vaak het geval dat een remake beter is dan het origineel. En hoewel het absoluut nog te vroeg is om hier uitspraken over te doen, heeft de live-action remake van Avatar: The Last Airbender vergeleken met het origineel in ieder geval één voordeel.

De originele animatieserie liep van 2005 tot 2008 en telt in totaal drie seizoenen. In 2012 kwam er de sequel The Legend of Korra, maar daar bleef het niet bij. Aangs verhaal werd ook nog uitgebreid in verschillende spin-off stripboeken.

Achtergrondinformatie


De meest belangrijke toevoegingen zijn bovendien de zes grafische romans: The Promise, The Search, The Rift, Smoke and Shadow, North and South, en Imbalance. Deze verhalen leveren voor fans een hoop belangrijke achtergrondinformatie en kennis over het universum op.

Het zijn dan ook deze uitbreidingen die zorgen voor een voorsprong als het gaat om de nieuwe live-actionserie van Netflix. Toen de originele animatieserie gemaakt werd, hadden de makers nog geen idee hoe populair de serie zou worden. De nieuwe serie kan alle achtergrondinformatie uit de spin-offs en boeken gebruiken om extra verdieping toe te voegen.

Ode aan de franchise


De kennis over het universum, zoals de geschiedenis en legendes, zaten nog niet helemaal verwerkt in de originele serie. Die gaten werden opgevuld in de grafische romans, maar nu kan dit in de live-actionserie dus ook verwerkt worden in het verhaal van Aang.



Als alles goed in de serie verwerkt wordt, kan Avatar: The Last Airbender van Netflix echt een ode worden aan de franchise en alle fans. Bekijk de serie vanaf 22 februari 2024 op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Winter Vol Liefde: Oei, impulsieve zoen Saul zet de boel flink op scherp
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: Oei, impulsieve zoen Saul zet de boel flink op scherp

Deelnemer Saul zoent met één van de kandidaten en zet het liefdesavontuur daarmee flink op scherp

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Winter vol Liefde-deelnemer Saul heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het winterse Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Amy-Rose is inmiddels al 2 dagen bij Saul in huis en de twee lijken het alleraardigst met elkaar te kunnen vinden, er wordt het nodige heen en weer geflirt. Het geluk van de twee wordt echter verstoord door de komst van een nieuwe kandidate, verhuurmakelaar Jessie meldt zich in Zwitserland en ook van haar lijkt Saul behoorlijk gecharmeerd.

Familie-etentje


Saul nodigt de twee uit voor een familie-etentje waarbij de dames flink worden ondervraagd door Sauls' hechte familie. Vooral de wat zakelijkere Jessie lijkt flink in de smaak te vallen bij zowel Saul als zijn familie. Groot is dan ook de verbazing als we die ochtend daarna te horen krijgen dat Amy-Rose en Saul met elkaar gezoend hebben. Amy-Rose voelde tijdens het familie-etentje dat Jessie echt direct een concurrente werd en heeft buiten de camera's kennelijk de stoute schoenen aangetrokken en met Saul gezoend.

Saul spreekt met Amy-Rose af dit absoluut niet aan Jessie te vertellen. In de loop van de dag ruikt Jessie toch wat onraad en als zij hem 's avonds als zij eten gaan afhalen, uithoort over wat er speelt tussen hem en Amy-Rose houdt Saul zich behoorlijk op de vlakte. Hij speelt met verve de vermoorde onschuld en vertelt nog steeds niet over zijn zoenpartij met Amy-Rose. Hoe betrouwbaar is Saul eigenlijk? En wat betekent zijn zoen met Amy-Rose nu eigenlijk?

Kijken


Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Supa Team 4' seizoen 2
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Supa Team 4' seizoen 2

Nog steeds een kleurrijke animatieserie over een superheldenteam van stoere tienermeiden.

Regie: Valentina Ventimiglia, Jerry Forder | Cast (stemmen): Pamela Nomvete (Mama K), Kimani Arthur (Temwe), Zowa Ngwira (Komana), Namisa Mdlalose (Monde), Nancy Sekhokoane (Zee), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 26-29 minuten | Jaar: 2023

De bekende Zambiaanse schrijfster Malenga Mulendema schreef de basis voor Supa Team 4, de eerste Afrikaanse animatieserie die op Netflix werd uitgebracht. De serie is een ode aan het Afrikaanse land, kleurrijk en vol vrolijke muziek, en de empowerment van jonge (zwarte) meiden. Voeg daar genoeg grappige scènes aan toe en je hebt een zeer leuke serie te pakken.

In het eerste seizoen rekruteerde voormalig spion Mama K vier tienermeiden op basis van hun talenten om een superheldenteam te vormen. Vanuit een ondergrondse bunker gaan Mama K, de meiden en de opstandige huisgeit samen de strijd aan met het kwaad in de stad. En dat is hard nodig want schurken teisteren Lusaka, de hoofdstad van Zambia, door de energievoorzieningen van de stad aan te vallen.

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste ophield. Achter de schurkenaanvallen blijkt één superschurk te zitten. De kijker weet al wie achter het masker schuilgaat, maar het team moet dit nog uitvogelen. Mama K en de meiden hebben weliswaar de beschikking over hightechsnufjes, maar moeten ook regelmatig hun boog, stok, lint en voetbal gebruiken om de schurkenbende tegen te gaan.

Naast het superheldenbestaan hebben de vier meiden het ook druk met hun eigen levens. Ze vertegenwoordigen ieder met hun uiterlijk en eigen persoonlijkheid voor de doelgroep herkenbare personages. Zo is Monde een verlegen en ietwat mollig meisje dat aan majorette doet. Maar handig als ze is met haar stok, krijgt ze steeds meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht. En de kleine Temwe, thuis best eenzaam en stil, is op school een flapuit en grappenmaker die daardoor steeds in de problemen raakt.

De Nederlands gesproken versie doet qua sfeer en gevoel afbreuk aan de originele Afrikaans-Engelse versie. Het is gewoon niet hetzelfde om naar een Nederlands sprekend meisje te luisteren wanneer het om Afrikaanse personages gaat. Wel worden er volop Afrikaanse woorden gebruikt om het idee te blijven geven dat het om een Afrikaanse serie gaat.

De doelgroep van meiden tussen de zes en twaalf jaar zal het niet veel uitmaken. Zij zien een vrolijke, kleurrijke serie met stoere meiden die naast hun herkenbare, normale leventje een spannend avontuur beleven. Met veel grapjes tussendoor en opzwepende muziek is Supa Team 4 een zeer geslaagde jeugdserie. Je moet wel het eerste seizoen hebben gezien om het verhaal te begrijpen. Met seizoen twee is het één afgerond verhaal.

★★★★☆

Supa Team 4 is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom Patrick J. Adams 'Suits' verliet na seizoen 7
Series / Nieuws

Waarom Patrick J. Adams 'Suits' verliet na seizoen 7

Kijkers waren verbaasd toen Patrick J. Adams 'Suits' verliet, maar hij had een goede reden.

Het gebeurt niet vaak dat de hoofdrolspeler zomaar een serie verlaat. Kijkers waren dan ook geschokt toen bekend werd dat Patrick J. Adams (Mike Ross) na seizoen 7 gedag zou zeggen tegen Suits. Maar de acteur had een goede reden.

Tijdens de finale van Suits seizoen 7 trouwden Mike en Rachel (Meghan Markle) en verhuisden ze van New York naar Seattle. Hoewel dit voor de personages het perfecte einde was, is het natuurlijk altijd jammer om afscheid te moeten nemen van geliefde personages.

Grote druk


We weten allemaal dat Markle de serie verliet vanwege haar huwelijk met prins Harry en de verplichtingen die daarbij kwamen kijken. Maar ook Adams had een goede reden om afscheid te nemen van de serie, vertelde hij aan The Hollywood Reporter:

"Na zeven seizoenen – of eigenlijk, acht jaar weg van huis en weg van mijn huidige vrouw, en er was een grote druk. Ik begon erover na te denken om te vertrekken aan het einde van de eerste helft van seizoen zes, nadat Mike uit de gevangenis was vrijgelaten. Vanuit het oogpunt van het verhaal was ik een beetje onzeker over wat hem nog te doen stond".

Belofte


"Mike had tijdens zijn proces de belofte gedaan dat als hij de wet mocht blijven uitoefenen, hij zijn tijd en energie zou besteden aan ondervertegenwoordigde mensen en geen grote zakelijke belangen. Ik wist niet zeker hoe we die versie van het personage in de structuur van de serie zouden verwerken", vervolgde de acteur.



Adams wou dus dichterbij zijn vrouw zijn en vond dat het verhaal van zijn personage niet meer binnen de serie paste. Het feit dat Markle de serie verliet, maakte het voor hem makkelijker om ook weg te gaan. Gelukkig kwam de acteur later nog even terug voor het laatste seizoen. Bekijk Suits op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Supernatural'-personage verdiende een beter einde
Series / Nieuws

Dit 'Supernatural'-personage verdiende een beter einde

Fans hadden graag een ander einde gezien voor dit personage in 'Supernatural'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nadat een serie na meer dan een decennium tot een einde komt, is het natuurlijk van groot belang dat de finale perfect is. Fans zijn zo aan de personages gehecht geraakt, dat ze op een geschikte manier afscheid willen nemen. Helaas lukte dit bij Supernatural niet helemaal, als het op één personage aankomt.

Toen de finale van Supernatural uitgezonden werd kwam er vooral kritiek op de slechte make-up die de acteurs ouder moest laten lijken. Maar nu fans tijd hebben gehad om de finale te laten bezinken is er nog iets anders waar zij moeite mee hebben.

Advocaat


Veel fans vinden namelijk dat het einde dat de schrijvers aan Sam hebben gegeven helemaal niet bij zijn personage en waar hij vandaan komt past. Vanaf het begin van de serie weten we dat Sam niets liever wil dan advocaat worden. Dat was het doel waar hij naartoe werkte voordat zijn vriendin vermoord werd.

Dat is wanneer alle avonturen begonnen. Maar het was nooit Sams bedoeling om deze levensstijl voor altijd vol te houden. Gek genoeg hebben de schrijvers hem nooit de kans gegeven om aan het jagersleven te ontsnappen.

Rustiger leven


In een van de laatste beelden die we als kijker te zien krijgen, zien we de zoon van Sam met een anti-possession tattoo. Hoewel fans dus graag zouden willen geloven dat Sam een rustiger leven heeft geleid, lijkt dat niet logisch als zijn zoon ook op demonen jaagt.



Gelukkig kun je altijd beslissen om het gewoon bij de eerdere seizoenen te houden. Bekijk Supernatural op HBO Max en Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Winter Vol Liefde: vinden Edith en Bart elkaar op de après-ski?
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: vinden Edith en Bart elkaar op de après-ski?

De Nederlandse Heidi woont al een hele tijd in Tirol en is nu op zoek naar een leuke man via 'Winter Vol Liefde'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Winter vol Liefde-deelnemer Edith heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om haar op te komen zoeken in haar Bed & Breakfast in het Oostenrijkse Tirol. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten. Afgelopen donderdag is de laatste aflevering van deze week door RTL4 uitgezonden.

Edith moet het in de eerste vier afleveringen doen met één man, de Bourgondische en Limburgse Bart. Hij is eigenaar van een bouwbedrijf en "groot liefhebber van flauwekul". Aangezien ook Edith wel van een grapje houdt, zou dit wel eens kunnen 'matchen'.

Aflevering 3 en 4


Als Edith gewoon weer aan het werk moet, doet Bart een paar uurtjes mee, maar dan is hij toch echt wel toe aan een ontbijtje en relaxt hij de rest van de dag een beetje in Tirol, terwijl Edith de hele dag huisjes aan het schoonmaken is. Als Edith 's avonds laat thuis komt, oogt ze ietwat teleurgesteld. Bart had toch de hele dag de tijd om iets leuks voor haar (voor) te bereiden? Bart zit echter lekker zelfgenoegzaam op de bank, van enige actie is geen sprake.

Bart verwacht van Edith dat ze die dag erna wat leuks regelt, Edith verwacht het tegenovergestelde. Dat vertellen ze althans aan de camera, richting elkaar zijn ze net even minder duidelijk. Edith realiseert zich de dag erna dat zij toch het initiatief zal moeten nemen en net als we denken dat Edith wel klaar is met de te passieve Bart, is het toch tijd voor 'flauwekul' op één van de vele besneeuwde bergtoppen in de regio. Ze lijken het behoorlijk naar hun zin te hebben terwijl ze elkaar inpeperen in de sneeuw en gaan daarna gezamenlijk behoorlijk los op de plaatselijke après-ski.

Respect


Ook Bart zijn actie om een rondje over het sportveld te rennen, lijkt gewaardeerd te worden. Zowel Edith als de kijker weten op voorhand dat dit een kansloos verhaal wordt. Ok, hij neemt wat binnenbochtjes, maar dat hij überhaupt even weet te versnellen, dwingt zowel bij Edith als in de huiskamer respect af.

Edith blijft ondertussen vinkjes zetten op haar lijstje; stiekemweg lijkt Bart er toch behoorlijk wat te scoren! Welke kant dit op gaat? Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton' heeft het bronmateriaal redelijk losgelaten: hoe gaat dit mysterie opgelost worden?
Series / Nieuws

'Bridgerton' heeft het bronmateriaal redelijk losgelaten: hoe gaat dit mysterie opgelost worden?

Bridgerton heeft het zichzelf heel lastig gemaakt door het bronmateriaal los te laten. Dat brengt problemen met zich mee.

Elk seizoen staat het liefdesleven van een andere broer of zus van de Bridgerton familie centraal. Komend seizoen is dat de relatie tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington.

Een belangrijke boodschap van de serie is dat je niet hoeft te veranderen om geliefd te worden. Dat gezegd hebbende, de hoofdrolspelers van elk seizoen krijgen altijd een glow-up.

Penelope


Penelope was altijd al prachtig en de serie heeft, anders dan in het boek, haar niet af laten vallen. Ondanks dat had Penelope wel een glow-up nodig, want laten we eerlijk zijn; de gele jurken die haar moeder voor haar kocht, waren niet de beste keuze.

De serie laat het bronmateriaal steeds verder los en in plaats van dat Penelope 29 jaar oud is, woont ze in seizoen 3 nog steeds bij haar moeder. Maar wie kan haar dan helpen met haar eigen stijl?

Genoeg geld


Penelope heeft door Lady Whistledown genoeg geld verdiend om haar eigen jurken te kopen, maar dat zou een heleboel vragen oproepen bij haar moeder en zus.

Bekijk op instagram


Een logische oplossing is dan ook dat ze hulp krijgt van haar nieuwe zakenvrouw en de beste naaister van de stad: Madame Delacroix. Samen kunnen ze ervoor zorgen dat niemand iets vermoedt en Penelope toch de mooiste jurken krijgt.

Te streamen op Netflix


Stream Bridgerton op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat maakt 'Lawmen: Bass Reeves' anders dan andere 'Yellowstone'-series?
Series / Nieuws

Wat maakt 'Lawmen: Bass Reeves' anders dan andere 'Yellowstone'-series?

Sommige series zijn wat meer gebaseerd op de waarheid dan de anderen.

Sinds kort is het succesvolle universum van Paramount's Yellowstone weer uitgebreid met de nieuwe serie Lawmen: Bass Reeves. Hoofdrolspeler David Oyelowo legt uit hoe deze serie verschilt van de andere Yellowstone-series.

Lawmen vertelt het verhaal van Bass Reeves, een van de eerste zwarte U.S. marshals, gespeeld door Oyelowo. Ook deze serie blijkt weer een enorm succes en Oyelowo geeft alle eer aan bedenker Taylor Sheridan.

Fictie versus realiteit


Sheridan heeft na het succes van Yellowstone carte blanche gekregen van Paramount om het universum verder uit te breiden met spin-offs als 1883, 1923 en het nog te verschijnen 6666. Volgens Oyelowo is hiermee ruim baan gemaakt voor een serie als Lawmen: Bass Reeves.

Oyelowo vertelt dat hij al langer bezig was met een serie over Bass Reeves, maar dat het eerder niet mogelijk was. Het verschil met de overige series is dat Bass Reeves daadwerkelijk heeft bestaan en dus zo min mogelijk probeert af te wijken van de realiteit, ten opzichte van de andere series die puur fictief zijn.

Niet alleen voor blanke mensen


Het blijkt dat Sheridan's series vooral onder een bepaalde demografische groep populair zijn in Amerika, maar Oyelowo vindt het te kort door de bocht om de populariteit toe te dichten aan alleen Trump-aanhangers. Hij vindt Lawmen: Bass Reeves juist een serie die mensen van allerlei verschillende achtergronden aan zal spreken.



Kijk alle afleveringen van Lawmen: Bass Reeves op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De acteur uit 'The Mandalorian', 'Game of Thrones' en 'The Last of Us' krijgt flink betaald voor zijn rollen
Series / Nieuws

De acteur uit 'The Mandalorian', 'Game of Thrones' en 'The Last of Us' krijgt flink betaald voor zijn rollen

Het salaris van deze bekende acteur valt evenveel op als zijn acteerprestaties.

De sympathieke Pedro Pascal loopt al aardig wat jaartjes mee in de filmindustrie. Zijn grote doorbraak kwam redelijk recent, met belangrijke rollen in Game of Thrones, The Mandalorian en The Last of Us.

Wat in alle drie de producties opviel was dat zijn personage een vaderlijke kant heeft. Daarnaast hebben de rollen die hij speelde zijn bankrekening flink gespekt, en dan met name The Last of Us.

Buitenechtelijke dochters


Pascal was slechts kort te zien in Game of Thrones, Oberyn Martell, die een rits aan buitenechtelijke dochters had, vond in het vierde seizoen immers de dood. The Things schat dat hij tussen de $ 40.000 en $ 90.000 heeft verdiend met deze vertolking.

Sinds 2019 is de Chileens-Amerikaanse acteur te zien als Din Djarin in The Mandalorian. Hij moet zien te overleven in de Nieuwe Republiek en ontwikkelt een band met Grogu. Het salaris voor de eerste twee seizoenen is niet bekend, maar voor seizoen 3 kreeg hij $ 400.000 tot $ 500.000 per aflevering. Na acht afleveringen mocht Pascal dus $3,2 miljoen tot $4 miljoen bijschrijven op zijn rekening.

Grootste klapper


Pascals grootste klapper is zonder twijfel de rol van Joel in The Last of Us, die de tiener Ellie (Bella Ramsey) moet zien te beschermen in een post-apocalyptische wereld. Seizoen 1 telt tien afleveringen en met $ 600.000 per aflevering betekende dit maar liefst $ 6 miljoen aan het einde van de rit.



De acteur keert terug in het tweede seizoen van The Last of Us. Zelf heeft hij geen kinderen maar in een interview met The Hollywood Reporter zei hij het volgende: "Het is een leuke fantasie om te vervullen. Ik blijf zoveel vaders en vaderlijke types spelen als mogelijk is".

Game of Thrones en The Last of Us kun je streamen op HBO Max. The Mandalorian is te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online, met o.a. een nieuwe 'Doctor Who'-kerstspecial
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online, met o.a. een nieuwe 'Doctor Who'-kerstspecial

In deze kerstweek zet Disney+ genoeg voor je klaar om lekker op de bank te gaan kijken.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Doctor Who Kerstspecial - The Church on Ruby Road


Verschijnt op: Maandag 25 december | Release: Verhaal #304 | Genre: Avontuur / Drama / Scifi | Kijk op: Disney+

Lang geleden werd op kerstavond een baby achtergelaten in de sneeuw. Vandaag heeft Ruby Sunday het druk met de Doctor, Goblins en gestolen baby's en komt ze misschien dichter bij het mysterie van haar geboorte.




Behind the Attraction


Verschijnt op: Woensdag 27 december | Release: Seizoen 2 | Genre: Documentaire / Geschiedenis | Kijk op: Disney+

Kijk verder dan de magie van Disney-parken om te ontdekken wat er achter de attractie zit! Deze serie onderzoekt hoe Imagineers het Haunted Mansion vulde met 999 happy spoken, en hoe de Twilight Zone Tower of Terror ™ veranderde in Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT! Van Jungle Cruise tot Star Wars: Galaxy's Edge, elke attractie in Disney parken heeft een magisch verhaal.




Percy Jackson and the Olympians


Verschijnt op: Woensdag 27 december | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Actie / Avontuur / Familie | Kijk op: Disney+

Percy Jackson is op een gevaarlijke zoektocht. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt en waartoe hij voorbestemd is.




Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

27 december: Dragons of Wonderhatch]Dragons of Wonderhatch (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Animatie / Actie / Avontuur - Tijdens een cruciale veldslag verdwijnt Upananta's beste drakenrijder. Zonder hem is de wereld reddeloos verloren. De onervaren drakenrijder Thaim gaat naar hem op zoek in een andere wereld: een plek waar vliegende draken en avontuur alleen bestaan in de dromen van middelbare scholier Nagi.

27 december: Raffa (seizoen 1) - Documentaire - Raffaella Carrà is een legende die alle grenzen overstijgt. Deze docuserie volgt haar openbare- en privéleven, haar jeugd en de verlating door haar vader, haar vermeende flirt met Frank Sinatra, crises en wedergeboorten.

27 december: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 3) - Animatie / Actie / Avontuur - Andy, een Negator met de gave 'ondood', is al lange tijd op zoek naar iemand met de gave om hem een werkelijke dood te bezorgen. Fuko Izumo zorgt voor onheil in haar naaste omgeving door haar gave 'ongeluk'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Bear'-fans opgelet: hoofdrolspeler laat weten wanneer seizoen 3 naar Disney+ komt
Series / Nieuws

'The Bear'-fans opgelet: hoofdrolspeler laat weten wanneer seizoen 3 naar Disney+ komt

De acteur heeft inmiddels ervaring met hoe snel een seizoen van de hitserie wordt gemaakt.

Het met prijzen overladen The Bear kreeg recentelijk nog de officiële bevestiging dat er een derde seizoen aankomt en nu onthult hoofdrolspeler Jeremy Allen White wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten.


Tijdens een interview bevestigde White dat de productie van The Bear seizoen drie gepland staat om te beginnen in het eerste kwartaal van 2024. "Ik denk dat we ergens in februari of maart gaan beginnen, en ik ga in januari samenwerken met een paar koks om weer te beginnen met voorbereiding in de keuken", aldus White.

Gaat niet lang meer duren


Volgens producenten zal het derde seizoen nagenoeg precies een jaar na de première van seizoen twee uitkomen, wat betekent dat het rond juni van 2024 te streamen zal zijn. Wonderbaarlijk genoeg heeft de serie dus geen vertraging opgelopen door de stakingen in Hollywood.

The Bear ontving maar liefst dertien Emmy Award-nominaties en vijf Golden Globe-nominaties, waaronder die voor Outstanding Comedy Series en Best Television Series - Musical or Comedy. White, Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach zijn momenteel genomineerd voor belangrijke acteerprijzen bij zowel de Emmy Awards als de Golden Globes.

Oude problemen in nieuw restaurant


Het laatste seizoen eindigde met Carmy Berzatto, gespeeld door White, die per ongeluk zichzelf opsluit in de koelkast nadat hij herhaaldelijk faalde om de deurklink te repareren. Dit incident dreigde de opening van hun nieuwe restaurant te ruïneren, maar dankzij Richie's nieuw gevonden doel kon hij Sydney helpen de hele dienst door te komen.



Kijk alle afleveringen van The Bear op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt deze grote Apple TV-serie een vijfde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt deze grote Apple TV-serie een vijfde seizoen?

Een van de hoofdrolspelers uit de serie laat weten wat hij graag zou willen zien in een nieuw seizoen.

Je kunt Toby Kebbell (Fantastic Four, Kong: Skull Island) momenteel zien in het vierde seizoen van Apple-serie For All Kind, maar hoe zit het met een vijfde seizoen?

Toen Kebbell werd gevraagd naar wat hij hoopt te zien voor zijn personage in een vijfde seizoen, gaf hij in zijn reactie aan dat het bij hem nog onduidelijk is of er wel een vijfde seizoen komt.

Vaag antwoord


Aldus Kebbell: "Ik zou er graag iets over willen zeggen, maar we weten nog helemaal niet of er een nieuw seizoen komt. Ik kan er niks over zeggen. Maar in mijn persoonlijke fantasie denk ik dat we nog ver kunnen gaan."

Hij vervolgde met: "Het was behoorlijk claustrofobisch om acht tot twaalf uur door te brengen op deze krappe sets. Ik vraag me soms af of ik het zou overleven. Maar het was een toffe tijd. Het is een geweldige en intelligente serie."

Ambitieuze mensheid


In 2003, de huidige tijd van het nieuwe seizoen, heeft het ruimtevaartprogramma zich gericht op het vangen en ontginnen van zeer waardevolle, mineraalrijke asteroïden die de toekomst van zowel de aarde als Mars kunnen veranderen.



Spanningen tussen de bewoners van de nu uitdijende internationale basis dreigen alles waar ze voor werken teniet te doen.

Toffe cast


Naast Kebbell zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor acteurs als Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu en Coral Peña, maar ook Tyner Rushing, Daniel Stern en Svetlana Efremova.

De eerste aflevering van For All Mankind seizoen 4 werd op 10 november op Apple TV+ gezet. Dit werd en wordt gevolgd door een wekelijkse aflevering tot en met 12 januari 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.