search
Marvel komt op de valreep met de best ontvangen MCU-serie van het jaar
Series / Nieuws

Marvel komt op de valreep met de best ontvangen MCU-serie van het jaar

Het is dit jaar voor Marvel niet altijd goed gegaan, maar deze serie scoort enorm.

Al meer dan een decennium domineert Marvel in de bioscopen, en meer recentelijk ook op de streamingdiensten. Echter werden niet alle titels die dit jaar zijn uitgekomen even goed onthaald, maar Marvel's What If…? is een regelrechte hit.

Het blijkt namelijk dat het tweede seizoen van What If...?, dat afgelopen vrijdag van start ging, de hoogste Rotten Tomatoes-score heeft behaald van alle titels die Marvel Studios dit jaar heeft uitgebracht.

Flinke verliezen


Het was een jaar met een aantal missers voor Marvel Studios, waaronder Ant-Man and The Wasp: Quantumania als slechtst scorende met een score van 46%, gevolgd door de serie Secret Invasion (53%) en het recente The Marvels (61%). Daarnaast hebben de films het ook financieel zeer zwak gedaan.

Gelukkig is van al deze negativiteit bij What If…? geen sprake. Met twaalf beoordelingen behaalde de serie een score van 92%, wat zelfs hoger is dan het tweede seizoen van Loki met 82% en de film Guardians of the Galaxy Vol. 3 met 82%.

Verschillende tijdlijnen


De serie What If…? draait om het verkennen van alternatieve tijdlijnen in het multiversum die laten zien wat er zou kunnen gebeuren als bepaalde grote momenten uit de Marvel-films anders zouden zijn verlopen.



Kijk alle afleveringen van What If…? op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen