search
Geniet van de feestdagen op NPO Start met deze warme kerstspecials
Series / Featured

Geniet van de feestdagen op NPO Start met deze warme kerstspecials

Van 'Dertigers' tot 'Draadstaal' - op NPO Start staat er van alles voor je klaar.

Toe aan wat vermaak tussen alle gangen door van het kerstdiner? Check dan gauw wat er allemaal op NPO Start wordt aangeboden - van de kerstfilm van Dertigers tot een kerstspecial van Draadstaal.

Dertigers: de kerstfilmDe dertigers hebben maanden geleden een kersttrip naar Lapland gepland, maar de weg ernaartoe verloopt niet bepaald vlekkeloos. Gelukkig krijgen ze in het sprookjesachtige Lapland de ultieme kans om alle breukjes weer te lijmen. Maar Kerstmis heeft altijd zo zijn eigen verrassingen.

Bekijk Dertigers: de kerstfilm nu gratis bij NPO Start.Joris' kerstboomVoor wie heb jij een kerstgedachte en wie wil jij in het licht zetten? Dit vraagt Joris Linssen aan mensen die een foto van een bijzonder persoon in de boom hangen en hun ontroerende verhalen vertellen. Aan het eind van het programma wordt de kerstboom feestelijk in het licht gezet.

Bekijk het veertiende seizoen van Joris' kerstboom nu gratis bij NPO Start.Draadstaal KerstspecialIn deze aflevering is te zien dat het tijd is voor bezinning en de kerstgedachte. Fred en Ria, die mateloos populair zijn met hun bijzondere kijk op het leven, blikken terug op het jaar 2023. Uiteraard is ook mijnheer pastoor van de partij, hij kijkt wat wazig naar de toekomst.

Hieronder is de gehele Draadstaal Kerstspecial te vinden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen