search
Winter Vol Liefde: nieuwe kandidate Guido totaal niet onder indruk Zweedse poepdoos

Winter Vol Liefde: nieuwe kandidate Guido totaal niet onder indruk Zweedse poepdoos

Winter vol Liefde-deelnemer Guido lijkt zeer in zijn nopjes met nieuwe kandidate Elsje.

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Guido heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie Zweeds Lapland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houdt je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Guido woont onder barre winterse omstandigheden en ietwat primitief in het uiterste noorden van Zweden, in Zweeds Lapland. Hij is 43 en werkt in Zweden zeven maanden per jaar als gids en vijf maanden per jaar als leraar.

Voor de liefde


De eerste kandidate die bij Guido langskwam, was Margreet. Zij is inmiddels vertrokken. Ze had flinke heimwee en nadat Guido aanvankelijk zeker in haar geïnteresseerd was, ebde die interesse toch langzaam weg toen hij zag hoezeer Margreet worstelde met de omstandigheden. Guido wil juist iemand die goed met de solitaire en winterse omstandigheden om kan gaan.

Dat treft, want de tweede kandidate, de 47-jarige Elsje, heeft zich inmiddels gemeld bij Guido. Het avontuur begint weer van voren af aan. Guido leidt nu Elsje rond en ook nu laat hij uiteraard weer de geïmproviseerde 'poepdoos' zien. Waar Margreet hier haar wenkbrauwen nog wat lichtjes fronste, geeft Elsje doodleuk aan er thuis zelf ook één te hebben! A match made in heaven....haha.

Goed geoliede machine


Guido en Elsje lijken al snel een goed geoliede machine samen en net als hij in eerste instantie groot fan van Margreet was, lijkt hij dat nu van Elsje te zijn.

We zullen weer even moeten afwachten of dit een 'match' gaat zijn, maar de eerste ontmoeting tussen de twee is zeker positief.

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen