search
'Reacher' seizoen 3 is al in productie, wat kun je verwachten?
Series / Nieuws

'Reacher' seizoen 3 is al in productie, wat kun je verwachten?

Prime Video's 'Reacher' dendert opnieuw de ranglijsten in, maar wat gebeurt er in seizoen 3?

Onlangs kwam het positieve bericht dat Reacher een derde seizoen krijgt. ComicBook bericht daarnaast dat seizoen 3 momenteel al in productie is.

Hamvraag


De makers laten er dus geen gras over groeien, en de hamvraag is natuurljk welk boek er nu verfilmd zal worden.

In een interview met ComicBook liet Ritchson wat hints vallen toen hem hiernaar gevraagd werd. In het huidige seizoen wordt Reachers achtergrond verder uitgediept, maar volgens Ritchson kent het derde seizoen een andere opzet.

Klassiek verhaal


De imposante acteur liet weten dat er sprake zal zijn van een "klassiek Reacher-verhaal". Ritchson: "Ik mag er nog niet teveel over verklappen, maar er zijn natuurlijk een heleboel avonturen waar Reacher zo ongeveer bij toeval in terecht komt".



"In het derde seizoen komt hij in een nieuwe wereld terecht. Het heeft niks te maken met zijn verleden, zijn familie dan wel zijn vrienden. Hij neemt het avontuur zoals het komt, en dat is de richting die we ingeslagen zijn," besluit Ritchson.

Kandidaat voor verfilming


Gezien Ritchsons hints is er dus sprake van een boek dat op zichzelf staat en niet over Reachers verleden gaat. Goede kandidaten zijn wat dat betreft Tegenspel (Worth Dying For), Sluipschutter (Gone Tomorrow), Tegendraads (Trip Wire) en Buitenwacht (Without Fail).

Reacher is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen