search
De gespierde actieserie met 92% op Rotten Tomatoes komt met goed nieuws

De gespierde actieserie met 92% op Rotten Tomatoes komt met goed nieuws

Tijdens de jaarlijkse CCXP in Brazilië werd dit bericht met enthousiasme ontvangen.

Valeria Milić
CCXP is gebaseerd op de San Diego Comic Con en wordt sinds 2014 jaarlijks gehouden in São Paulo. Zo waren bekende namen als Jason Momoa en Vin Diesel al te gast.

Natuurlijk waren de streaming-platforms hier ook vertegenwoordigd. Tijdens het Prime Video-panel werd het geweldige nieuws gebracht dat Reacher een derde seizoen krijgt.

Door het plafond


De gespierde serie met Alan Ritchson als Jack Reacher is door het plafond gegaan. Niet alleen is op Rotten Tomatoes een ijzersterke 92% te zien, ook de kijkcijfers zijn geweldig.

Het vertrouwen in de serie is duidelijk groot. Per slot van rekening moet het tweede seizoen nog in première gaan.

Onderzoeken


Dit laatste gebeurt op 15 december, dan zullen namelijk de eerste drie afleveringen van seizoen 2 te streamen zijn. In de synopsis is het volgende te lezen: "Wanneer Jack Reacher erachter komt dat leden van zijn voormalige militaire eenheid een voor een vermoord worden, besluit hij deze zaak te onderzoeken".

Bekijk op instagram


"Hiervoor werkt hij samen met drie voormalige teamleden: Frances Neagley (Maria Sten), Karla Dixon (Serinda Swan), en David O'Donnell (Shaun Sipos)". Het belooft duidelijk een spannend seizoen te worden. De eerste drie afleveringen van Reacher seizoen 2 zijn vanaf 15 december te zien op Prime Video.Aanbevolen artikelen