search
Spionageknaller 'The Night Agent': eindelijk de langverwachte update met betrekking tot seizoen 2!
Series / Nieuws

Spionageknaller 'The Night Agent': eindelijk de langverwachte update met betrekking tot seizoen 2!

Hoofdrolspeler Gabriel Basso komt met een positief bericht over het nieuwe seizoen.

The Night Agent behoort tot de absolute Netflix-toppers van het afgelopen jaar. Zo heeft de serie het hoogste aantal streaming-uren van de eerste helft van 2023 te pakken.

Het verhaal over Peter (Gabriel Basso) die een saai overheidsbaantje heeft en een complot op hoog niveau tegenkomt was dusdanig populair dat het tweede seizoen ontgelooflijk snel akkoord was. Op zijn Insta-account kondigde Basso onlangs aan dat het filmen op het punt staat te beginnen.

Maandenlang stilgelegen


De jonge acteur deed volgens Bam Smack Pow op 23 december onder 'stories' de volgende enthousiaste mededeling: "We beginnen over minder dan twee weken weer met filmen!

Dit houdt in dat de camera's omstreeks 6 januari aanstaande weer gaan draaien, nadat de productie maandenlang stillag als gevolg van de Hollywoodstaking.

Vertrouwen winnen


In het tweede seizoen wordt Amanda Warren een vast lid van de cast. Deadline bericht dat zij de rol heeft van Peters leidinggevende. Ze zal echter de nodige moeite moeten doen om zijn vertrouwen te winnen.

Bekijk op instagram


Ook maker Shawn Ryan is verheugd. Eerder verklaarde hij naar aanleiding van de vernieuwing: "We zijn ontzettend trots op de goede ontvangst van 'The Night Agent'. Het is een compliment voor onze cast, crew en onze partners bij Netflix en Sony Pictures Television, en we kijken er naar uit om er voor het nieuwe seizoen weer tegenaan te gaan".

Waar te zien?


Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen