search
'The Crown'-acteur had geschil met Prins Harry: "Mijn mond voorbij gepraat."

'The Crown'-acteur had geschil met Prins Harry: "Mijn mond voorbij gepraat."

'The Crown'-acteur Dominic West was ooit close met de Engelse Prins.

Stan Feyter
Dominic West, die Prince Charles speelt in de laatste twee seizoenen van The Crown gaf aan dat hij geen hulp gekregen heeft van Prince Harry voor die rol. Nochtans waren de twee ooit best close. Ze gingen in 2014 samen voor het goede doel op expeditie in Antarctica met ex-veteranen uit het Britse leger.

West, die u misschien ook kent als de flamboyante Jimmy McNulty uit The Wire, gooit al twee seizoenen hoge ogen met zijn vertolking van Charles. Dat heeft echter niets te maken met zijn vriendschap met Harry, de twee hadden recent zelfs een ruzie.

Te veel gezegd


Waarover de ruzie ging, loste de acteur maar mondjesmaat."We zijn elkaar wat uit het oog verloren, ik denk omdat ik ooit mijn mond voorbij heb gepraat in een persconferentie. Harry vond dat niet leuk, daarna hebben we niet meer veel gepraat."

Daarmee verwijst West waarschijnlijk naar een persconferentie na de Antarctica-missie in 2014. Daarin werd hij gevraagd naar hoe de militairen hun missie in Antarctica hadden gevierd. West antwoordde toen ondeugend: 'Harry was toen heel erg deel van het team. Gewoon een van de jongens.'

Royal Flush


Maar de The Crown-acteur grapte ook over het feit dat hij en Harry hetzelfde toilet gebruikten. Al lachend zei hij'Ik zat op het toilet en dacht: "Wauw, dit is echt wel een Royal Flush. Op elke manier mogelijk."' Harry kon blijkbaar niet lachen met dat soort ondeugende woordgrapjes, en de vriendschap die ze hadden opgebouwd in het koude Antarctica verwaterde weer.

Aanbevolen artikelen