search
Heeft 'What If...' nu ook direct impact op het Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Heeft 'What If...' nu ook direct impact op het Marvel Cinematic Universe?

Deze 'What If...?'-aflevering kenmerkt zich door een vernieuwende aanpak door Marvel Studios.

What If...? seizoen 2 scoort prima. De animatieserie waarin Marvel-superhelden alternatieve verhaallijnen laten zien past natuurlijk binnen het idee van verschillende realiteiten.

Actrice Devery Jacobs sprak de rol in van Kahhoni. De aflevering trekt de aandacht doordat deze vrijwel volledig in de taal van de Mohawk-stam is opgenomen.

Nieuwe taal leren


Interessant detail is dat Jacobs ook een rol heeft in Echo. In deze serie neemt Jacobs de rol van Bonnie voor haar rekening.

De jonge actrice onthulde aan Collider de voornaamste connectie tussen de twee verschillende rollen: "Er kwam een heleboel huiswerk bij kijken. Ik moest de Mohawk-taal leren voor Kahhoni en voor Bonnie ging het om Amerikaanse Gebarentaal."

Live action


Desgevraagd gaf Jacobs aan ongelooflijk enthousiast te zijn over Kahhoni. "Ik zou het geweldig vinden om Kahhoni vaker te spelen, en of het in animatie is of live-action maakt me echt niet uit. MCU heeft wel vaker personages teruggebracht, dus dat laat ik aan de grote bazen over," aldus de actrice. De kans hierop is realistisch gezien echter klein, daar het hier natuurlijk om verschillende tijdlijnen gaat.Jacobs besluit met de toelichting dat de twee rollen afzonderlijk van elkaar op haar pad kwamen. Jacobs: "Ik was al bezig met 'What If...?' voordat überhaupt bekend was dat ik auditie ging doen voor 'Echo'". De twee rollen hebben haar echter op een positieve manier voor het voetlicht gebracht.


Waar te zien?


What If... kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen