search
Deze 4 bingewaardige Netflix-series slepen jou door je kerstvakantie heen
Series / Featured

Deze 4 bingewaardige Netflix-series slepen jou door je kerstvakantie heen

Deze steengoede series op Netflix plakken je vast aan de bank.

Voor degenen op zoek naar een bingewaardige Netflix-serie gedurende de kerstvakantie, je bent uitgekomen op de juiste plek. Check hieronder 4 steengoede Netflix-series, perfect om een paar dagen voor thuis te blijven.

Obliterated



Een team van speciale troepen verijdelt een complot in Sin City en bouwt een feestje. Maar als de ware dreiging opduikt, moeten ze snel nuchter worden om Las Vegas te redden. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Manifest



Een vlucht van Jamaica naar New York ervaart een korte periode van bliksem en zware turbulentie. Wanneer ze landen, vernemen de passagiers en de bemanning dat er meer dan vijf en een half jaar zijn verstreken tussen het opstijgen en het landen van de vlucht, gedurende welke tijd men dacht dat ze dood waren. Bekijk nu bij Netflix.



Top Boy



Twee jonge drugsdealers keren terug naar de rauwe straten van Londen, maar worden in hun zoektocht naar geld, macht en een beter leven belemmerd door een meedogenloze oplichter. Bekijk nu bij Netflix.



Blue Eye Samurai



Een jonge krijger droomt van wraak op diegenen die haar tot paria maakte tijdens de Edo-periode in Japan en laat een spoor van bloed achter op weg naar haar lotsbestemming. Bekijk nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen