search
Dit was de meest verrassende seriefinale van 2023 en niet op een goede manier
Series / Nieuws

Dit was de meest verrassende seriefinale van 2023 en niet op een goede manier

Deze serie begon heel erg sterk, maar heeft het zwaar af laten weten tijdens het laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke serie komt ooit tot een einde, maar fans hopen natuurlijk dat dit zo lang mogelijk uitgesteld kan worden. Echter, dat is niet altijd de beste oplossing. Soms is het juist beter om te stoppen op een hoogtepunt.

Het is natuurlijk heel leuk als je favoriete serie telkens opnieuw wordt verlengd voor een volgend seizoen. Jammer genoeg zijn de latere seizoenen niet altijd even goed als de eerste.

De finale


Sex Education kwam in 2019 uit en zette in één klap de hele wereld op zijn kop. De Netflix-serie groeide snel uit tot één van de populairste series van de streamingdienst en werd telkens verlengd voor een volgend seizoen.

In totaal heeft Sex Education vier seizoenen, maar niet iedereen is even enthousiast over het laatste seizoen. De seriefinale was zelfs één van de slechtste afleveringen van de serie.

De seriefinale


Het voelde alsof de schrijvers geen zin meer hadden in het vierde en laatste seizoen van Sex Education. Het leek alsof ze geen idee hadden hoe ze een einde moesten maken aan de serie, terwijl de cast al bezig was met andere projecten.

Bekijk op instagram


Het resultaat? Een rommelig seizoen dat elke aflevering weer teleur stelde, met de seriefinale als dieptepunt. Gelukkig zijn de andere seizoenen wel goed. Sex Education is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen