search
Deze prachtige serie met een sublieme 8,5 op IMDb is nog altijd te streamen op HBO Max
Series / Featured

Deze prachtige serie met een sublieme 8,5 op IMDb is nog altijd te streamen op HBO Max

'Big Little Lies' is een prachtige serie met een absolute sterrencast. Stream deze op HBO Max.

Big Little Lies, de veelgeprezen dramaserie op HBO Max, dompelt de kijker onder in een wereld van schijnbare perfectie. Met een indrukwekkende cast, waaronder Nicole Kidman en Reese Witherspoon weeft de serie een complex web van leugens, verraad en duistere geheimen.

De serie, geregisseerd door Jean-Marc Vallée, volgt de levens van een groep schijnbaar perfecte vrouwen in het schilderachtige en rustige Amerikaanse kuststadje Monterey. Achter de glanzende façade van hun welgestelde levens schuilen echter diepe conflicten. De spanning stijgt als een mysterieuze moord de gemeenschap in zijn greep houdt.

Scores


Big Little Lies liep van 2017 tot en met 2019 en duurt 14 afleveringen verdeeld over twee seizoenen. De serie wordt geprezen om zijn scherpe dialogen, doordachte karakterontwikkeling en meeslepende verhaallijnen. De serie scoort indrukwekkende scores op zowel IMDb (8,5) als op Rotten Tomatoes (92%).

De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Liane Moriarty. De serie won heel wat prijzen waaronder een Golden Globe voor beste miniserie. Wegens het grote succes werd er in 2019 een tweede seizoen gemaakt. Enkele thema's die aan bod komen in de serie zijn ontrouw, seksueel geweld, misbruik, pesten en problemen in nieuw samengestelde gezinnen.

Kijken


Big Little Lies is een meeslepende ervaring die kijkers in zijn greep houdt van begin tot eind. Ontdek de duistere geheimen van Monterey en laat je verrassen door deze briljante serie die gelukkig nog altijd te streamen is op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen