search
'Gen V'-ster omschrijft intense en wilde scène die fans shockeerde
Series / Nieuws

'Gen V'-ster omschrijft intense en wilde scène die fans shockeerde

Deze wilde scène shockeerde fans, maar Lizze Broadway vond het de leukste dag op set.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Net zoals de originele serie The Boys, verlegt spin-off Gen V grenzen door nieuwe dingen uit te proberen. Dit zorgt voor heel veel shockerende momenten en één wilde scène is hier misschien wel het hoogtepunt van.

Emma (Lizze Broadway), de kamergenoot van Marie (Jaz Sinclair) heeft de kracht om te krimpen tot de grootte van een potlood. Normaal gesproken krimpt ze voor haar filmpjes, maar in één scène krimpt ze om een hele andere reden.

Emma's krachten


In het begin van de serie heeft Emma een date met één van de andere Supes en hij vraagt haar te krimpen om vervolgens zijn geslachtsdelen te knuffelen. Het klinkt heel apart en dat is het ook, maar volgens Broadway was het de leukste dag op set.

"Emma voelt zich heel klein en is bereid alles te doen zodat iemand haar leuk vindt. Toen ik die penis zag, wilde ik er meteen fysieke komedie aan toevoegen. Het was de beste dag op set", aldus Broadway in een interview met CBR.

De set


Colin Penman staat aan het hoofd van de make-afdeling van Gen V en hij heeft volgens Broadway voor alle rekwisieten gezorgd. Hij heeft een soort "Alice in Wonderland-ervaring gecreëerd met het oor, de poppen en de penis."



Hoewel Broadway heel veel plezier had tijdens het filmen van die scène, is de actrice zich ervan bewust hoe gek het allemaal klinkt. Ze zegt dan ook in hetzelfde interview: "Mijn werk is zo raar. Ik vond het heel spannend om die scène te filmen."

Te streamen op Prime Video


Stream Gen V op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen