search
Winter vol Liefde: Benjamin al hoteldebotel?

Winter vol Liefde: Benjamin al hoteldebotel?

Is Benjamin nu al helemaal verliefd in 'Winter Vol Liefde'?

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Benjamin heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie wintersportplaatsje Belalp in Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Benjamin heeft inmiddels twee mogelijke liefdes in zijn huis: de knappe Amsterdamse Joshua en de pas gearriveerde jeugdzorgwerker Jeroen. Joshua staat er goed op bij Benjamin, dus het is voor Jeroen bijna onmogelijk Benjamin nog voor zich te winnen.

BBQ


Jeroen waagt een dappere poging door het organiseren van een buiten BBQ. Benjamin vindt de BBQ best oke, hoewel Jeroens' koude worst weinig indruk op hem maakt. De volgende ochtend besluit Benjamin Jeroen maar naar huis toe te sturen. Benjamin wil namelijk nader onderzoeken of er sprake is van een mogelijke toekomst met Joshua en kan daar eigenlijk geen derde kandidaat bij gebruiken.

Benjamin en Joshua blijken ondertussen al een kus te hebben gedeeld tijdens een sneeuwwandeling en de twee worden nu ook voor de camera's steeds handtastelijker. Als Joshua geconfronteerd wordt met het feit dat Jeroen al naar huis is gestuurd, is hij daarover enerzijds blij (want meer kansen voor hem) maar geeft hij aan dat hij een volgende keer wel graag even geïnformeerd wordt, zodat hij even netjes afscheid kan nemen.

Samen slapen?


Benjamin lijkt deze suggestie in de wind te slaan, "het is toch mijn proces?". Na het vertrek van Jeroen mag Joshua weer bij Benjamin in het chalet slapen. De twee laten in het midden waar Joshua precies slaapt, maar hinten beiden op een nacht vol romantiek.

Hoe zal dit liefdesavontuur zich verder ontwikkelen? Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen