search
'Harry Potter'-remake: Verwachte wachttijd van een decennium voor ultieme serie hoogtepunten
Series / Nieuws

'Harry Potter'-remake: Verwachte wachttijd van een decennium voor ultieme serie hoogtepunten

Fans van Harry Potter zullen zeker 10 jaar moeten wachten totdat ze hun favoriete momenten kunnen bekijken in de nieuwe serie.

Niet iedereen is even enthousiast over de remake van de iconische Harry Potter-films. Waar wel iedereen naar uitkijkt, is de verfilming van alle momenten die niet in de films zaten. Het zal helaas nog even duren voordat de serie haar vruchten afwerpt.

In april 2023 is de remake van de films aangekondigd en het is bekend dat de serie boekgetrouw zal zijn. Dit betekent dat er een grotere kans is dat alle speciale momenten uit de boeken verfilmd kunnen worden.

Veranderingen


Elk seizoen zal focussen op 1 boek, maar helaas zal het nog wel even duren voordat seizoen 1 in première gaat. En daarna zal het nog zeker jaren duren voordat fans hun favoriete momenten kunnen zien.

De eerste paar films waren redelijk trouw aan de boeken, maar later werden er grote veranderingen aangebracht. De eerste paar seizoenen van de nieuwe remake zullen dus ook niet zo heel anders of veel specialer zijn dan de films.

De laatste films


Vanaf de derde film zijn er grote veranderingen aangebracht, maar fans willen vooral een nieuwe versie van Harry Potter and the Half-Blood Prince en Harry Potter and the Deathly Hallows zien.



Bij HBO duurt het altijd lang voordat een seizoen in première gaat en naar verwachting zal het nog zeker 10 jaar duren voordat de laatste twee seizoenen zullen uitkomen.

De planning


HBO heeft een tienjarenplan aangekondigd. Dit plan betekent niet automatisch dat er 10 seizoenen gemaakt zullen worden.

Bekijk op instagram


Het kan zijn dat de laatste seizoenen opgedeeld worden, of dat er meer tijd zit tussen de seizoenen. Hoe dan ook, dit betekent dat het nog lang zal duren voordat fans hun favoriete momenten kunnen zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen