search
Bekendste gezicht keert toch terug in nieuw seizoen 'Grey's Anatomy'

Bekendste gezicht keert toch terug in nieuw seizoen 'Grey's Anatomy'

Ellen Pompeo heeft toch een rol in het 20e seizoen van 'Grey's Anatomy'

Bas de Kramer
De absolute ster van ziekenhuisdrama 'Grey's Anatomy' is natuurlijk Meredith Grey, gespeeld door Ellen Pompeo. Pompeo liet in het recente verleden de rol van Meredith echt wel zat te zijn en voegde daaraan toe het lastig te vinden de serie te verlaten omdat de ziekenhuisserie zonder haar sowieso meteen zou ophouden te bestaan.

De makers van de serie verrasten ons echter allemaal door doodleuk door te gaan met de serie zonder de hoofdrolspeelster. Het nieuws dat Ellen Pompeo in het twintigste seizoen niet meer tot de vaste cast zou behoren was inmiddels dan ook geen verrassing meer. Dat zij gewoon weer opduikt in de teaser van het 20e seizoen is dat wel.

Pompeo


Ellen Pompeo verdwijnt dus gelukkig niet helemaal uit Grey’s Anatomy. In een eerste korte teaser voor het nieuwe, twintigste seizoen van de ziekenhuisserie is ze namelijk toch kort te zien als Meredith Grey. Haar rol zal wel veel kleiner zijn dan in de vorige seizoenen. Pompeo blijft wel nadrukkelijk betrokken bij de serie, zo is ze niet alleen als producer aan de serie verbonden, maar zal ze ook nog steeds de voice-over verzorgen.

Het twintigste seizoen zal in de Verenigde Staten van start gaan op 14 maart 2024 op ABC. De verwachting is dat de serie vervolgens spoedig daarna te streamen zal zijn in Europa.Kijk de eerste 19 seizoenen hier op Disney+.

Aanbevolen artikelen