search
De Netflix-serie '3 Body Problem': Dit weten we over de nieuwe serie van de makers van 'Game of Thrones'

De Netflix-serie '3 Body Problem': Dit weten we over de nieuwe serie van de makers van 'Game of Thrones'

De makers van Games of Thrones zijn bezig met de verfilming van Liu Cixins boekenreeks Remembrance of Earth's Past, waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn voor deze nieuwe kosmische horror-scifi hit voor Netflix met een release datum in januari 2024.

Bo van Scheyen
Fans van het Games of Thrones-epos kunnen hun hart ophalen. De makers van deze ongelofelijk populaire fantasy serie, David Benioff en D.B. Weiss, zijn nu al een tijdje bezig met de verfilming van Liu Cixins nieuwe trilogie: Remembrance of Earth’s Past.

De verhalen uit deze geruchtmakende boeken lijken nu al dezelfde sombere angsten te veroorzaken voor de te verwachten serie. Hierdoor lijkt 3 body Problem een nieuwe kosmische horror-scifi hit voor Netflix te worden. De release datum wordt ergens in januari 2024 verwacht.

Computerspel


Het verhaal begint met Wang Miao, een wetenschapper die betrokken raakt bij een mysterieus computerspel genaamd "Three-Body". Dit spel is verbonden met een buitenaardse beschaving die op het punt staat contact te maken met de aarde. De serie verkent de complexe relatie tussen wetenschap, technologie en ethiek, en onderzoekt hoe deze aspecten de interactie met buitenaardse wezens zouden beïnvloeden.

De onlangs gepresenteerde Teaser-trailer heeft voor veel ophef en nieuwe intriges gezorgd. Liam Cunningham, die een van de hoofdrollen zal vertolken, zegt dat zijn personage totaal anders zal zijn dan wat hij in Games of Thrones met The Onion Knight heeft neergezet.

Antagonist


Cunninghams 3 Body Problem-personage, Mr. Wade, is blijkbaar een genie en zeer gerespecteerd op het gebied van theoretische natuurkunde en kwantum-verstrengeling. Omdat het 3 Body Problem-personage niet bepaald een sterk moreel kompas heeft, zou de acteur een belangrijke antagonist in de serie kunnen zijnNetflix heeft de cast van 3 Body Problem tijdens de Netflix Tudum-presentatie in Brazilië onthuld, en velen zijn te zien in de trailer. Dit waren onder meer Jess Hong (Inked), Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Jovan Adepo (Watchmen) en John Bradley (Game of Thrones ).

Buitenaards leven


De volledige tijdlijn van 3 Body Problems bestrijkt verschillende eeuwen waarin de mensheid wacht op de komst van de invasie, maar richt zich ook op specifieke punten binnen deze periode. De belangrijkste synopsis laat zien dat een groep wetenschappers, filosofen, militaire specialisten en zelfs een politiedetective samenkomen om de existentiële problemen aan te pakken waarmee de aarde wordt geconfronteerd na de ontdekking dat buitenaards leven inderdaad bestaat.Een deel van het 3 Body Problem verhaal speelt zich af tijdens de Culturele Revolutie in China en hoe dit de belangrijkste wetenschapper uit het verhaal beïnvloedt. Er zijn ook geweldige opnames van de telescoop die verbinding maakt met de buitenaardse wezens, en het meest opmerkelijke is dat er veel geld in de productie is gestoken en dat de effecten er geweldig uitzien. De trailer van 3 Body Problem toont ook veel niet-Chinese acteurs in de cast van 3 Body Problem, dus het lijkt erop dat de serie zich over de hele planeet zal afspelen.

Aanbevolen artikelen