search
Deze 4 intrigerende politieke dramaseries op NPO Plus zuigen je vast aan de buis
Series / Featured

Deze 4 intrigerende politieke dramaseries op NPO Plus zuigen je vast aan de buis

Politieke dramaseries uit verschillende hoeken van Europa komen samen op NPO Plus.

De politieke intriges aan de Britse en Deense top worden blootgelegd in deze 4 steengoede politieke dramaseries. Check zelf welke ervan jij nog echt een keer zou moeten zien.

Borgen



Een politiek drama over de opkomst van een minister-president in Denemarken, en hoe de macht een mens verandert. Bekijk nu bij NPO Plus.



Follow the Money



Een groot Deens duurzaam energiebedrijf heeft een enorme, verdachte groei doorgemaakt. De problemen beginnen wanneer het lichaam van een werknemer wordt gevonden en rechercheur Justesen Energreen begint te onderzoeken. Bekijk nu bij NPO Plus.



A Very English Scandal



De leider van de Britse Liberals, Jeremy Thorpe, wordt beschuldigd van samenzwering om zijn homoseksuele ex-geliefde te vermoorden en moet terechtstaan in 1979. Bekijk nu bij NPO Plus.



Years and Years



De familie Lyon uit Manchester is een heel gewone Britse familie. De belevenissen van vier broers en zussen, hun nakomelingen en grootmoeder Muriel beperken zich echter niet tot het heden. Zo wordt Donald Trump herkozen en zijn de naweeën van de Brexit nog duidelijk voelbaar in een Britse samenleving die tot het jaar 2034 wordt belicht. Bekijk nu bij NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen