search
'Riverdale'-ster bedankt de serie: het was net "acteerschool"
Series / Nieuws

'Riverdale'-ster bedankt de serie: het was net "acteerschool"

Charles Melton heeft veel geleerd van zijn tijd bij Riverdale: de hele situatie was als een soort "acteerschool".

Of je nu een superfan bent van Riverdale of dat je de serie ongelofelijk haat, iedereen moet toegeven dat de serie veel teweeg heeft gebracht. Al vanaf het eerste seizoen heeft de serie veel kijkers getrokken en het was dan ook hard werken voor de cast en crew.

Ondertussen is Riverdale afgelopen en hebben de acteurs zich weer volledig kunnen focussen op andere projecten. Zo heeft Charles Melton de show gestolen als Joe Yoo in de film May December van Todd Haynes.

Bedankt, Riverdale!


Melton heeft onlangs aan The Hollywood Reporter laten weten dat Riverdale een grote indruk heeft gemaakt op hem. Het productieschema zat altijd bomvol, waardoor Melton een soort "acteerschool"-ervaring heeft meegemaakt.

De cast en crew werkten acht tot tien dagen aan één aflevering. Dit ging zo voor 10 maanden en 22 afleveringen lang en "echt iedereen op de set was nodig om dit proces uit te voeren".

Vertrouwen


Daarnaast heeft Riverdale met meer dan 100 regisseurs gewerkt, waardoor de cast heeft geleerd snel te schakelen. Deze manier van werken heeft Melton "het vertrouwen gegeven" in zichzelf om in een project van Haynes te spelen.

Bekijk op instagram


Riverdale is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen