search
Seizoen 2 van 'That '90s Show' moet antwoord geven op grote cliffhanger
Series / Nieuws

Seizoen 2 van 'That '90s Show' moet antwoord geven op grote cliffhanger

Seizoen 1 is tot een einde gekomen met een grote climax en seizoen 2 moet heel wat vragen gaan beantwoorden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
That '70s Show heeft jaren geleden een grote indruk gemaakt en veel toegewijde fans zijn nu aan het genieten van de spin-off That '90s Show. Er zijn enkele dingen die fans graag willen zien in seizoen 2.

That '90s Show volgt Leia (Callie Haverda), de dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Prepon). Ze logeert een zomer bij haar grootouders Kitty (Debra Jo Rupp) en Red (Kurtwood Smith) en raakt bevriend met de buren en de zoon van Michael Kelso (Ashton Kutcher).

Liefde hangt in de lucht


Het grootste gedeelte van seizoen 1 is Leia bezig met Jay Kelso, de zoon van Michael Kelso. Hun relatie loopt niet heel erg soepel en Jay besluit dat hij geen lange afstandsrelatie wil. Net voor het eind van het seizoen verandert hij echter weer van gedachten.

Ondertussen is Leia erachter gekomen dat de beste vriend van Jay, Nate (Maxwell Acee Donovan), veel beter bij haar past. Dit zorgt voor een rommelige situatie door de vriendschap van de jongens en het feit dat Nate een vriendin heeft.

Seizoen 2


Jay en Leia zijn allebei hun eigen weg opgegaan, maar wat gaat er gebeuren als Leia weer terugkomt in Point Place en deel uitmaakt van dezelfde vriendengroep?



Seizoen 2 zal deze situatie dus beter en verder moeten onderzoeken. Wat voelt Leia precies voor zowel Nate als Jay? Met wie wil ze verder? Hopelijk wordt hier in seizoen 2 een duidelijk antwoord op gegeven.

Te streamen op Netflix


Stream That '90s Show op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen