search
Stoere 'Reacher'-ster onthult hoe hij zelf vroeger enorm gepest werd
Series / Nieuws

Stoere 'Reacher'-ster onthult hoe hij zelf vroeger enorm gepest werd

Wat een verschil een mens kan doormaken tussen de middelbare school en nu.

Een gevestigde acteur, en een enorme kleerkast is hoe acteur Alan Ritchson inmiddels omschreven zou kunnen worden. Opmerkelijk genoeg was hij op de middelbare school bepaald niet het type dat hij nu is.

Onlangs onthulde de hoofdrolspeler van Prime Video's Reacher dat hij zelf vroeger flink gepest werd en onlangs zijn vroegere pestkop weer tegenkwam die hem om een selfie kwam vragen. Het was voor hem maar een vreemde gewaarwording.

Van afgunst tot waardering


De persoon in kwestie was van de gehate pestkop veranderd in een bewonderaar van het werk van Ritchson, zich niet bewust van het leed dat hij de Reacher-ster had aangedaan. Ritchson vertelde in een interview over het voorval:

"Voordat we Florida verlieten, liep ik een van de jongens tegen het lijf die me vroeger op de middelbare school had gepest. Hij wilde een selfie. Ik stemde graag in, maar het voelde vreemd. Hij was vergeten wat hij had gedaan, maar ik niet."

Nu nog eens stoer doen


Het is opmerkelijk te noemen dat iemand een persoon als Ritchson zou hebben gepest, gezien het fysieke voorkomen van de acteur. Ritchson vertelt dat hij lang niet altijd zo geweest is. Hij groeide op in het stadje Niceville in Florida waar hij maar een onhandige en artistieke tiener was die moeilijk door het ruige leven van de middelbare school heen kwam.



Kijk alle afleveringen van Reacher op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen