search
Tragische onthulling van producent over Ava en Beatrice na 'Warrior Nun' annulering
Series / Nieuws

Tragische onthulling van producent over Ava en Beatrice na 'Warrior Nun' annulering

Fans zouden getrakteerd worden op het moment waar ze al 2 seizoenen op aan het hopen waren, maar door de annulering is dit niet meer mogelijk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Warrior Nun was een fantastische serie over het balanceren tussen goed en kwaad met vette actiescènes en bloederige gevechten. Toch was dat niet de reden dat fans zoveel van de serie houden.

Helaas werd de serie, ondanks petities van fans, niet vernieuwd voor een derde seizoen. In augustus 2023 werd echter bevestigd dat Warrior Nun terugkeert als een filmtrilogie.

Seizoen 3


De reden waarom iedereen van Warrior Nun houdt, is de liefde tussen Ava en Beatrice. Hun relatie werd de eerste twee seizoenen geplaagd, totdat ze uiteindelijk bij elkaar kwamen. Fans waren dan ook ongelofelijk enthousiast om te zien wat er met hen zou gebeuren.

De annulering was heel pijnlijk voor fans, maar nu is er onthuld dat er grote plannen waren voor Ava en Beatrice in seizoen 3. Producent Simon Barry heeft namelijk laten weten dat de relatie tussen Ava en Beatrice in seizoen 3 "emotioneel, psychisch en liefdevol" zou zijn geweest.

Een emotionaal, psychisch en liefdevol moment


Ava heeft een tijd in Reya’s dimensie doorgebracht en veranderde daardoor in een schurkachtig personage. Beatrice was altijd degene die Ava weer op het rechte pad kon krijgen.



Beatrice zou Ava in seizoen 3 dus gered kunnen hebben van dit kwaad, wat een angstaanjagend, maar hartverwarmend moment had kunnen worden.

De film


De film sluit dit moment tussen Ava en Beatrice niet uit, maar de serie had hier veel tijd voor kunnen nemen. Tijd die de film niet zal hebben. Bovendien zal de film afstand nemen van de gebeurtenissen uit de serie. Het is dus nog maar de vraag wat de film in petto heeft.

Stream Warrior Nun op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen