search
De reden achter de zwijgende woede voor Sam uit 'Supernatural'
Series / Nieuws

De reden achter de zwijgende woede voor Sam uit 'Supernatural'

Fans hebben een stille (letterlijk) woede jegens hoofdpersonage Sam en deze zal niet snel overgaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoofdpersonages krijgen niet altijd even veel aandacht in een serie. De een wordt vaak nét wat vaker genoemd of heeft nét wat meer scènes. Wat helemaal vervelend is, is als er maar twee hoofdpersonages zijn en er genoeg tijd is voor hen beiden.

Dit is ook gebeurd bij Supernatural. De serie eindigde drie jaar geleden, maar fans zijn nog steeds druk aan het discussiëren over hun favoriete serie en personages. Niet iedereen deelt dezelfde mening, maar over één ding is iedereen het eens: de schrijvers hebben hun werk niet goed gedaan.

Supernatural


Fans waren heel enthousiast over beide hoofdpersonages, Dean (Jensen Ackles) en Sam (Jared Padalecki). De situatie is echter zo erg uit de hand gelopen dat niemand nu meer over Sam praat.

De twee broers waren heel erg anders, maar Sam kreeg uiteindelijk veel meer aandacht dan Dean. Ook besloten de schrijvers te focussen op hoe speciaal Sam was. Dit liep niet helemaal zoals gepland.

Een hekel aan Sam


De afkeer van fans voor Sam groeide met elke aflevering, totdat niemand hem meer uit kon staan. De woede jegens Sam kwam tot een climax toen hij in seizoen 8 niet zijn broer uit het vagevuur ging redden, maar koos voor een rustig leven.

Bekijk op instagram


Ook al is de serie al jaren geleden geëindigd, de haat voor Sam zit diep bij fans en dit hebben ze nog steeds niet losgelaten.

Te streamen op HBO Max


Als je toch nog wil genieten van de avonturen van de broers, stream dan Supernatural op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen