Knappe poster nieuwe 'The X-Files' seizoen

Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) zijn terug!

Bram de Groot, 07-10-2015 13:43

Enkele dagen geleden kregen we via een compleet nieuwe trailer een goede indruk op het nieuwe - vermoedelijk - eenmalige revival-seizoen van The X-Files. Tijdens een tv-beurs in Cannes presenteerde 20th Century Fox de eerste beelden uit de serie, met vermoedelijk de eerste aflevering. Speciaal voor die gelegenheid werd onderstaande poster onthuld.
Een beschrijving van de beelden: Er wordt gestart met een deel waarin Mulder stilstaat bij zijn eigen historie. Hij geeft een overzicht van ufo-waarnemingen. Vervolgens is er een neergestorte ufo te zien, gevolgd door een scène met een buitenaards wezen en een deel rond een meisje dat zegt dat zij meerdere malen door buitenaardse figuren zwanger is gemaakt. En dan is het uiteraard tijd voor Mulder en Scully om hun werk te klaren.

Voor de 'herleving' keren de speciale FBI-agenten Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) uiteraard terug. De originele serie stopte in 2002 en er verschenen ook twee films, The X-Files: Fight the Future (1998) en The X-Files: I Want to Believe (2008).

De fans moeten nog even wachten op de nieuwe afleveringen. Pas op 24 en 25 januari worden de twee speciale afleveringen uitgezonden op FOX, daarna volgen de overige vier afleveringen.


Bron: via Latino review

Lees meer over: The x files, 2016, Fox Mulder, Dana Scully, David Duchovny, Gillian Anderson, Annet Mahendru, Joel McHale, trailer, poster

Populair nieuws