Ryan Murphy wil Lady Gaga voor seizoen 6 van 'AHS'

Murphy is misschien voorbarig, want het vijfde seizoen van 'American Horror Story: Hotel' gaat vandaag van start in Amerika.

Michelle Iwema, 07-10-2015 11:30

De eerste aflevering van American Horror Story: Hotel wordt vandaag pas uitgezonden, maar bedenker en producent Ryan Murphy weet nu al dat hij niet meer zonder de zangeres kan. Hij heeft namelijk al aangegeven dat Gaga een briljante rol speelt in de serie en dat hij haar dolgraag ook in seizoen 6 een rol wil geven.
Op Twitter vroeg Murphy aan Gaga om alsjeblieft ja te zeggen tegen een zesde seizoen. Maar misschien is het enthousiasme van Murphy iets te groot, want er is nog niets bekend over een volgend seizoen van de serie.

Lady Gaga gaat in seizoen 5 van de spannende serie een rijke biseksuele hoteleigenares genaamd Elizabeth spelen, die relaties heeft met zowel mannelijke als vrouwelijke personages. "Ze zal relaties hebben met Matt Bomer, Angela Bassett en Cheyenne Jackson," vertelde Murphy een paar maanden terug over Gaga's rol. "Dit seizoen is sexyer dan alle seizoenen hiervoor. Deels vanwege Gaga, zij maakt de afleveringen ook een stuk enger."

Inspiratie voor dit komende seizoen was volgens Murphy een beeld van een surveillance camera, gemaakt in een LA hotel dat twee jaar geleden boven water kwam. Hierop was een meisje te zien, die in een lift stapte om daarna spoorloos lijkt te verdwijnen.

Kijken jullie al uit naar seizoen 5 van de serie en de rol van Lady Gaga hierin?

Bron: Variety

Lees meer over: Lady Gaga, Ryan Murphy, American Horror Story, biseksueel, Hotel, nymfomane, Freak Show, seizoen 5, American Horror Story Hotel

Populair nieuws