Uitslag poll: Serie over 'Jason Bourne' meest gewenst

Serie over Jason Bourne meest gewenst

Maar er waren twee andere opvallende resultaten.

Jim Pedd, 7 oktober 2015 om 15:25

Onlangs vroegen we jullie welke filmspion een eigen serie verdient. We zagen recent namelijk nog het nieuws dat Bryan Mills (Taken) en Jack Ryan (van schrijver Tom Clancy) na een reeks films, eigen series kregen. Het blijkt dat jullie de meeste interesse hebben in een serie rond Jason Bourne, die volgend jaar een nieuwe film krijgt. 20% van de stemmen ging naar het personage van Robert Ludlum, dat tot nu toe elke keer weer door Matt Damon gespeeld werd.
De andere stemmen gingen vooral naar Austin Powers en Harry Hart. Zij speelden een rol in International Man of Mystery en Kingsman: The Secret Service. Beide personages scoorden 16 procent van de stemmen, waarmee het resultaat enigszins opmerkelijk is. Austin Powers is al enige tijd niet meer op het witte doek te zien geweest en dat maakt het bijzonder dat hij nog zo populair is. Harry Hart is het personage van Colin Firth in Kingsman.

Overigens moeten we Daredevil1 wel gelijk geven met zijn opmerking. Veel van de films die genoemd zijn in de poll, zijn al series geweest. Films rond deze personages "werken momenteel beter" dan de series. Laat de films dus maar de films!

Jason Bourne (THE BOURNE IDENTITY) 20%
Austin Powers (INTERNATIONAL MAN OF MYSTERY) 16%
Harry Hart (KINGSMAN: THE SECRET SERVICE) 16%
Evelyn Salt (SALT) 13%
Ethan Hunt (MISSION: IMPOSSIBLE) 9%
James Bond (SKYFALL) 9%
Napoleon Solo (THE MAN FROM U.N.C.L.E.) 9%
George Smiley (TINKER TAILOR SOLDIER SPY) 8%

Lees meer over: uitslag poll, spion, serie, jason bourne, matt damon, film, evelyn salt, austin powers, eggsy, ethan hunt, james bond, george smiley, napoleon solo

Populair nieuws